MÉDIA

EGRI VÍZILABDA KLUB
MÉDIA-AKKREDITÁCIÓS SZABÁLYOK 2018/2019

A ZF-Eger felnőtt férfi és női csapatának valamennyi (bajnoki, Magyar Kupa, valamint Bajnokok Ligája) hazai mérkőzéseire a sajtó munkatársainak kötelező az előzetes akkreditálás. Az írott és elektronikus média újságírói és fotóriporterei, továbbá a rádió tudósítói (a továbbiakban együtt: média munkatársai) a ZF-Eger felnőtt férfi és női csapatának hazai bajnoki, Magyar Kupa, valamint Bajnokok Ligája mérkőzéseiről kizárólag akkreditáció birtokában tudósíthatnak.

A média munkatársai akkreditációt a mérkőzést megelőző nap 16 óráig írásban igényelhetnek a szabo.ervin@egerwaterpolo.hu e-mail címen.

Az akkreditációra az említett időponton túl nincs lehetőség, sem elektronikusan, sem pedig a szóban forgó találkozót megelőzően a helyszínen. A határidőben akkreditált médiamunkatársak e-mail útján megerősítő igazolást kapnak Kis Szabó Ervintől (tel.: +36-20-528-3277).

Magyar bajnoki, illetve Magyar Kupa-mérkőzés utáni interjúkra kizárólag az arra kijelölt helyen, a Bitskey Aladár Uszoda első emeleti klubszobájában lesz lehetőség, a találkozókat követő sajtótájékoztató után. Bajnokokok Ligája-találkozók esetében a medencetérben.

Az akkreditációval rendelkezők a Bitskey Aladár Uszoda Frank Tivadar utca felőli bejáratnál, személyüket és képviselt médiumukat igazoló okmánnyal léphetnek be a létesítménybe. A fotóriporterek a medencetérben végezhetik a munkájukat. Az újságírók a kijelölt sajtóhelyen dolgozhatnak. Az Egri Vízilabda Klub internetes hozzáférést (wifi), továbbá elektromos áram csatlakozási lehetőséget biztosít.

A televíziós társaságok a sportrendezvényeken való részvételre és közvetítés sugárzására kizárólag az Egri Vízilabda Klubbal, illetve a Magyar Vízilabda Szövetséggel kötött előzetes megállapodás alapján jogosultak. A média munkatársai kötelesek a sportrendezvény látogatásával kapcsolatos szabályokat betartani!

Fontos információ, hogy 2016. November 1-től kizárólag a fentiek alapján tudjuk beengedni a szóban forgó mérkőzésekre  a sajtó munkatársait, éppen ezért nyomatékosan felhívjuk a különböző médiumok figyelmét klubunk sajtórendjének betartására!

Kövess minket Instagramon

Kezdjen gépelni, majd nyomjon Enter-t a kereséshez