MEDIA

EGRI VÍZILABDA KLUB
MÉDIA-AKKREDITÁCIÓS SZABÁLYOK 2014/2015

A ZF-Eger felnőtt férfi csapatának kiemelt bajnoki és Magyar Kupa, valamint Bajnokok Ligája hazai mérkőzéseire a sajtó munkatársainak kötelező az előzetes akkreditálás. Az írott és elektronikus média újságírói és fotóriporterei, továbbá a rádió tudósítói (a továbbiakban együtt: média munkatársai) a ZF-Eger felnőtt férfi csapatának kiemelt hazai bajnoki és Magyar Kupa, valamint Bajnokok Ligája hazai mérkőzéseiről kizárólag akkreditáció birtokában tudósíthatnak.

A média munkatársai akkreditációt a mérkőzést megelőző nap 16.00. óráig írásban igényelhetnek a fenyves.balazs@egerwaterpolo.hu e-mail címen.

Az akkreditációra az említett időponton túl nincs lehetőség. A határidőben akkreditált média munkatársak email útján megerősítő igazolást kapnak. Az Egri Vízilabda Klub sajtóreferense: Fenyves Balázs (tel.: +3630/3139993)

Az akkreditációval rendelkezők a Bitskey Aladár Uszoda Frank Tivadar utca felőli bejáratnál érvényes sajtóigazolvány felmutatásával léphetnek be a létesítménybe. A fotóriporterek a medencetérben végezhetik a munkájukat. Az újságírók a kijelölt sajtóhelyen dolgozhatnak. Az Egri Vízilabda Klub internetes hozzáférést (wifi), továbbá elektromos áram csatlakozási lehetőséget biztosít.

A televíziós társaságok a sportrendezvényeken való részvételre és közvetítés sugárzására kizárólag az Egri Vízilabda Klubbal, illetve a Magyar Vízilabda Szövetséggel kötött előzetes megállapodás alapján jogosultak. A média munkatársai kötelesek a sportrendezvény látogatásával kapcsolatos szabályokat betartani!

Kövess minket Instagramon

ÍRJON NEKÜNK

0

Start typing and press Enter to search