A Vasas ellen javítanánk

Ezen a héten kezdődött a férfi OB I. idei kiírása, melynek második fordulójában a VasasPlaket érkezik a Bitskey Aladár Uszodába.


E.ON OB I., FÉRFIAK, ALAPSZAKASZ-B-CSOPORT, 2. FORDULÓ

ZF-EGER  – VASASPLAKET 

EGER, BITSKEY ALADÁR  USZODA, SZEPTEMBER 7., SZOMBAT, 18.00.

V.: FÜZESI ZSOLT, KOVÁCS SOMA.

Hazai pályán is elindul a szezon, hiszen a VasasPlaket érkezik a hevesei megyeszékhelyre. Ez már a második kör lesz, az első fordulót gyorsan felidézve annyi történt, hogy Szentesre utazott Dabrowski Norbert és Petrovai Márton legénysége, az eredmény pedig döntetlen (11-11) lett. Klasszikus idény eleji találkozót láthatott a publikum, ahol világossá vált, hogy egy csapatnak sem lesz sétagalopp a csongrádiakhoz látogatni. Fontos kiemelni a mérkőzés utáni vezetőedzői nyilatkozat végét, ahol ezt mondta az egri mester: “Az, hogy mennyire fog fájni az itt elhullajtott két pont, arról még korai beszélni. Viszont azt mindenképp hangsúlyoznám, hogy nagyon hiszek ebben a csapatban. Ezek a játékosok még sok örömet fognak szerezni!“.

A második fordulóban tehát lehet javítani, örömet okozni a szurkolóknak. Apropó szurkolók, fontos megemlíteni, hogy Szentesen sem hagyták magukra a gárdát amiért jár az őszinte köszönet. Ebből kifolyólag abban bíznak a játékosok, hogy a megszokott hangulatban ugrohatnak újra hazai környezetben medencébe. Valóban óriási segítség az, amit itt kapnak a pólósok. Ennek fényében a klub vezetősége úgy határozott, hogy a mérkőzésre ingyenes a belépés.

A Vasas az orvosegyetemisták ellen maradt alul az első fordulóban, így nyilván őket is a pontszerzés vezérli. Más cél azonban nem lebeghet Egerben senki szeme előtt, mint az első győzelem megszerzése. Ez a mi utunk, fel a győzelemre!

– Szombaton a Vasas csapatát látjuk vendégül a Bitskey Aladár Uszodában. Nagyon motiváltak vagyunk, bizonyítani szeretnénk a Szentes elleni döntetlen után. Hazai környezetben természetesen más célunk nem lehet, mint itthon tartani a három pontot. Bízom benne, hogy sok szurkoló buzdít majd minket. Azon leszünk, hogy elfeledtessük az első forduló eredményét. Hajrá Eger!– fogalmazott honlapunknak az egriek centere, Sánta Dániel.

A ‘B’ csoport második fordulójának további párosításai:

Szeptember  7., szombat

17:00  BVSC-Zugló– Metalcom Szentes

19:00  A-HID OSC ÚJBUDA – Kaposvári VK

Más időpontban rendezik: Honvéd – AVUS

(FOTO: Lénárt Márton, archív)

Kövess minket Instagramon

Kezdjen gépelni, majd nyomjon Enter-t a kereséshez