Szentesen kezdődik az OB I.

Az  E.ON Férfi OB I. alapszakaszának nyitó fordulója következik. Az egri pólósok a már jól ismert Szenteshez látogatnak, hogy megkezdjék a 2019/2020-as szezont. 


E.ON OB I., FÉRFIAK, ALAPSZAKASZ-B-CSOPORT, 1. FORDULÓ

METALCOM SZENTES  – ZF-EGER 

SZENTES, FEDETT USZODA, SZEPTEMBER 4., SZERDA, 19.00.

V.: VOGEL GÁBOR, NÓVÉ GYULA.

Mennyire vártuk már, hogy elmondhassuk: indul a vízilabda szezon! A nyár során egyre “éhesebbé” vált az egri publikum, hiszen folyamatosan jelentkeztünk hírekkel, portrékkal, interjúkkal és helyzetjelentéssel arról, hogy mire számíthatnak a következő évben. A célok és vágyak is egyértelműek, a férfi csapat (is) éremért fog harcba szállni. Már ismert, hogy milyen játékosok érkeztek hozzánk, de a lényeg csak most jön majd. A hét során egyébként már itthon is szurkolhatunk Dabrowski Norbert és Petrovai Márton tanítványainak, hiszen a Vasas érkezik a Bitskeybe, de ennyire még ne szaladjunk előre.

Most pedig idézzünk egy kis múltat. A Metalcom Szentes most már harmadik alkalommal lesz a mieink ellenfele a nyitó fordulóban, így kijelenthetjük, hogy igazi klasszikussá kezd válni ez az összecsapás. A 2017/2018-as bajnokság első köre egy kimondottan szoros találkozót hozott, akkor két góllal nyertek a hevesiek (4-6). A követekező esztendő is Szentesen indult, akkor az egriek már magabiztosan, tizanhat gólt szerezve nyertek (7-16). A cél természetesen egyértelmű: idén is győzelemmel kell indítani a szezont.

Jó ismerősként kezdünk a Szentes ellen. Két évvel ezelőtt megszenvedtünk velük, aztán ebből a pici meglepetésből kiindulva a múlt szezonban még jobban készültünk a találkozóra. A nyári alapozást a héten más program váltotta fel, középpontba kerültek a találkozók. Itt kiemelném, hogy a csúcsformát a hazai rendezésű nemeztközi kupa mérkőzésekre időzítjük. Fontos azonba, hogy a szezon ezen szakaszában a bajnokik során összerázódjon a csapat. Úgy látom, hogy az új játékosok is kezdik megtalálni a helyüket mind a medencében, mind pedig azon kívül – fogalmazott honlapunknak az egriek csapatkapitánya, Decker Ádám.

A csoport első fordulójának további párosításai:

Szeptember  4., szerda

17:00  Kaposvári VK– Honvéd

19:00  AVUS – BVSC-Zugló

19:15  VasasPlaket – A-HID OSC ÚJBUDA

(FOTO: Lénárt Márton, archív)

Kövess minket Instagramon

Kezdjen gépelni, majd nyomjon Enter-t a kereséshez