Harmadik hely a szentesi Takarék Kupán

Utánpótlás csapataink sorra játszák az erőfelmérő mérkőzéseket, amelyek jó visszaigazolásként szolgálnak a nyári gyakorlásoknak, a napi egy, több esetben a napi két edzésen elvégzett munkának.


Legutóbb a Holló Tivadar vezette 11 évesek vettek részt Szentesen a három napos Takarék Kupán. A kiemelkedően jelentős eseményre jellemző, hogy huszonnégy csapat, három korosztályban mérte össze erejét. Az egri 11 évesek, még edzőjüket is meglepték jó teljesítményükkel. A Kaposvár együttesét 15-2-re, a Nagyváradot 10-8-ra győzték le, még a Pécstől 5-1-re vereséget szenvedtek. A békéscsabaiakat 8-2-re, a szombathelyieket 10-4-re, a szentesieket 11-6-ra múlták felül. Ezzel az eredménysorral pedig a harmadik helyen végeztek. Holló Tivadar a fiatalok edzője honlapunknak elmondta, hogy összeszedett jó játékot láthatott a tanítványaitól. Igaz, azt is megjegyezte, hogy még nagyon az elején járnak az egyes játékelemek elsajátításában, sokat kell még közösen dolgozniuk, de napról, napra látszik a fejlődésük. Egyre több a biztató jel.

A ZF-Eger U 11-es fiú csapata:Hidvégi M, Lukács D, Juhász Zs,/kapusok/,Moldisz M, Balogh Á, Juhász M, Szaniszló Z, Darvas Z,  Korózs B, BótaCs, Bárány B, Csufor T, Váradi Zs, Kőhalmi Cs, Fritz S,

Kövess minket Instagramon

Kezdjen gépelni, majd nyomjon Enter-t a kereséshez