Itt a sorsolás

A Magyar Vízilabda Szövetség székházában elkészítették a 2019-2020-as  férfi szezon sorsolását. Csapatunk a B csoportba került az OSC-vel, a Honvéddal, valamint a BVSC-vel együtt.

B-csoport:
1. OSC
2. Eger
3. BVSC
4. Honvéd
5. Szentes
6. Szombathely
7. Kaposvár
8. Vasas

A bajnokság szeptember 4-én kezdődik. Az első fordulóban a Szentes vendégei leszünk, míg hazai pályán, a Bitskey Aladár Uszodában a Vasas együttesét fogadjuk szeptember 7-én, 18 órától. Az OSC-vel november 13-án találkozunk először Egerben,, a visszavágóra pedig 2020. február 29-én, a csoportmérkőzések zárásaként Budapesten kerül sor.

Elkészítették a férfi BENU Magyar Kupa sorsolását is. A csoportmérkőzéseket szeptember 1-2-án játszák le. Itt három csoportban küzdenek a csapatok a továbbjutást jelentő elsőségért. Hozzájuk csatlakozik már a negyeddöntőben az öt kiemelt, nevezetesen az FTC, az OSC, a Szolnok, , az Eger és a Miskolc.

Korábban már beszámoltunk róla, hogy a nemzetközi színtéren, az Európa Kupában az első selejtezőkörben vagyunk érdekeltek. Szeptember 13-15. között Egerben fogadjuk a szerb Radnicski, a horvát Sibenik és az orosz Sthurm csapatait. Ebből a négyesből az első kettő kerül a következő fordulóba.

Sűrű programot kínál a szeptember, hiszen a három Európa Kupa mérkőzésen kívül négy bajnoki találkozó is megrendezésre kerül.

Kövess minket Instagramon

Kezdjen gépelni, majd nyomjon Enter-t a kereséshez