Kedves Szurkolóink!

        

Mint azt bizonyára tudjátok a 2019-20-as szezon az eddigiekhez képes egy hónappal korábban, már szeptember 3-án elkezdődik. Ennek az az oka, hogy 2020-ban olimpiát rendeznek Tokióban, amit még meg kell, hogy előzzön egy Európa bajnokság. Reményeink szerint addigra már kvalifikáljuk magunkat az olimpiára, és külön kvalifikációs tornán nem kell résztvennie a nemzeti csapatunknak. Így is lesznek nagy szünetek és igen sűrűn egymást követő programok a bajnokságot illetően.

Azt is tudjátok, hogy ebben a szezonban az Európa Kupa küzdelmeiben szeretnénk minél sikeresebben szerepelni a nemzetközi klubporondon. A Magyar Kupában az első fordulóban kiemeltek vagyunk, de már szeptemberben bekapcsolódunk, s reményeink szerint a döntőig meg sem állunk.

Bízunk benne, hogy az eddigi évek gyakorlatához hasonlóan, az előttünk álló szezonban is velünk lesztek és kitartó buzdításotokkal segítitek céljaink elérését. Minden fronton szeretnénk előre lépni. Úgy a nemzetközi, mint a hazai kupában, s természetesen a bajnokságban is.

Az új szezonban is meghirdetjük szurkolói klubtagsági programunkat. Az árak változatlanok: korábbi klubtagoknak 20.000 forint, míg új belépőknek 25.000 forint. Jelentkezni és a tagsági díjat befizetni munkaidőben Karanyicz Andreánál lehet személyesen, a Bárány uszodai irodánkban. Információ a karanyicz.andrea@egerwaterpolo.hu e-mail címen, vagy a 0670 930 9341-es telefonon lehet. A tagsági díjakat az Egri Vízilabda KFT bankszámlaszámára átutalással is  rendezhetitek. Számlaszám: 10300002-10601944-49020011.

Miért is éri meg klubtagnak lenni, azon kívül, hogy ezzel is kifejezzük hovatartozásunkat? A klubtagok az összes mérkőzésünkre tagsági igazolványukkal belépőjegyet is váltanak. Idegenbeli mérkőzésekre kedvezményesen utazhatnak. A kiemelt mérkőzések előtt az uszodai klubszobában vendégül látjuk klubtagjainkat, ahol mód nyílik olyan beszélgetésekre, amelyek első kézből származó információkat jelenthetnek. Az első tíz klubtagságit váltó szurkolónkat meghívjuk arra a sajtótájékoztatónkra, amelyen bemutatjuk a női és férfi csapataink új igazolásait, ahol megismerkedhetnek új szponzorainkkal, partnereinkkel, edzőinkkel. Lehetőséget biztosítunk arra is, hogy klubtagjaink elsőként vásárolhassák meg női és férfi csapataink új felszereléseit.

Hangot adva a reménynek, hogy Ti, mint csapataink vezérszurkolói példát mutatva buzdítotok, s kiegészülve minden szimpatizánssal minél többször megtöltitek a Bitskey Uszoda lelátóit. Úgy, mint ahogy tettétek ezt az elmúlt szezonokban, amikor a felmérések szerint az egri vízilabda hagyományaihoz méltó módon, minden évben az általunk rendezett mérkőzéseket látogatták a legtöbben. Köszönjük  Nektek és várjuk a jelentkezéseket!

Üdvözlettel:

Szécsi Zoltán                                                                   Szabó Ervin

ügyvezető elnök                                                             ügyvezető igazgató

 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                          

                                                                                                                                                                                                                                                                                            

Kövess minket Instagramon

Kezdjen gépelni, majd nyomjon Enter-t a kereséshez