Bronzérmes a gyermek csapat

A Dél-Kelet bajnokságban induló,  tizenkét évesek vagy annál fiatalabbak alkotta csapat remek szezon végi teljesítményüknek köszönhetően megszerezték a bronzérmet. Mint azt Gyulavári Zoltán a fiatalok edzője elmondta, ebben a bajnokságban kiemelkedett a Szolnok, legnagyobb vetélytársaknak a szerb Vojvodina mellett, a Szentes és a Nyíregyháza bizonyult. Nem is annyira a számszerű eredmény a dicséretes, bár az is megsüvegendelő, hanem inkább az, ahonnan indultak, s ahová eljutottak. Ez volt az első olyan megmérettetésük ugyanis, amikor valódi bajnokságban, ugyanúgy mint a nagyok, valódi pontokért mérkőztek. Az edzőjük elmondása szerint az elején mindenkitől nagyarányú vereségeket szenvedtek. Mielőtt azonban elment volna a kedvük az egésztől, megtanultak nyerni is és robbanásszerű fejlődésüknek köszönhetően színvonalas vízilabdát játszva sorban nyerték a mérkőzéseiket.

Gyulavári Zoltántól azt is megtudtuk, hogy a huszonöt mérkőzésből álló sorozat legvégén, már a legjobbnak bizonyuló szolnoki együttessel is eredményesen fel tudták venni a versenyt. Mindent elmond fejlődésükről, hogy az északi régió tizenkét fős válogatottjából,  hatan egriek. A kapus Gulyás Balázs, Tomozi Kálmán, aki a legtöbb gólt lőtte, Balogh Miklós, Szabó Márk, Skultéti Gergő, Klebovicz Zalán.

A ZF-Eger Dél-Kelet bajnokságában bronzérmet szerző csapat: Tomozi Kálmán, Szucsik Balázs, Gombás Milán, Skultéti Gergő, Tasi Zalán, Tripa Olivér, Szabó Márk, Klebovicz Zalán, Nagy Kálmán, Csufor Ádám,  Gulyás Balázs, Hidvégi Roland, Kormos Kornél, Rónai Levente, Juhász Márton, Dávid Noel, Nagy Dániel, Kovács Zsombor. Edző: Gyulavári Zoltán

/Fotó: Lénárt Márton/

Kövess minket Instagramon

Kezdjen gépelni, majd nyomjon Enter-t a kereséshez