Távoznak a klubtól 1. rész – Biros Barnabás

 Véget ért a szezon a ZF-Eger csapata számára. Mint azt már mindenki tudja, hogy a csapat ebben a szezonban a negyedik helyezést érte el a bajnoki küzdelmek zárultával. Sokat fogunk még beszélni erről a negyedik helyezésről. Ki úgy látja, hogy több volt benne, ki pedig realitásként értékeli. Egyelőre azonban hagyjuk még ülepedni a dolgokat. Ez a csapat ebben az összetételben a Szolnoki Dózsa ellen játszott utoljára együtt.

A szezonzáró vacsorán a klubvezetők és a társak, az edzők elbúcsúztak a távozó játékosoktól. Lejárt a szerződése és távozik a klubtól az a Biros Barnabás, aki Egerben nevelkedett és itt vált OB-I-es szintű játékossá. Nagy ígérete ő a magyar vízilabdának. Ebben a szezonban azonban mindössze tizenhét bajnoki mérkőzésen jutott szóhoz és összesen hét gólt szerzett. A vízilabdához való viszonya, emberi kvalitásai, fiatal kora ellenére is teljes jogú csapattagságot jelentettek számára. A fejlődése érdekében volt szükséges a váltás. Új klubjában minden bizonnyal megkapja az ehhez kellő játéklehetőséget.

Nemcsak a játékostársai hanem edzői is mindig elismeréssel nyilatkoztak róla. Biztosak vagyunk abban, hogy mint egri nevelésű játékos tovább öregbíti majd az egri vízilabda hírnevét. Azok a szurkolók, akik már tudtak távozásáról szintén jó szívvel búcsúztak tőle. Ha majd ellenfélként tér vissza a sok emlékezetes csatáinak színhelyére, a Bitskey Aladár Uszodába, biztosak vagyunk abban, hogy a bemutatásnál neki is kijár majd a megkülönböztetett figyelem, az a fajta dübörgő taps, mint minden egrinek, aki valaha a klub címeres köpenyét viselte. Mindenki úgy búcsúzott tőle, hogy “sok sikert Barnabás!”, s ez közel sem csak egy udvarias búcsúmondat volt.

Minden egri vízilabda barát nevében azt kívánjuk mi is, hogy teljesedjen ki pályafutása, mert a tehetsége meg van hozzá. Sok sikert Barnabás!

Kövess minket Instagramon

Kezdjen gépelni, majd nyomjon Enter-t a kereséshez