Küzdjünk a harmadik meccsért!

A Barceloneta ellen vereséggel búcsúztunk a Bajnokok Ligájától hazai pályán. A bronzcsata második fordulójában azonban a cél, hogy még egy szolnoki ütközetet kiharcoljunk. 


E.ON OB I., FÉRFIAK, RÁJÁTSZÁS, 3. HELYÉRT, 2. FORDULÓ

ZF-EGER  – SZOLNOKI DÓZSA

EGER, BITSKEY-USZODA, MÁJUS 17., PÉNTEK, 19.00.

V.: VOGEL GÁBOR, MARNITZ MIKLÓS.

A Bitskey közönségére újra nagy szüksége lesz a ZF-Eger férfi csapatának. A 2018/2019-es bajnokság bronzcsatája két győztes találkozóig tart, amit a pályaelőny miatt Szolnokon kezdtek meg a felek. Azon az ütközeten Angelosz Vlahopulosz sziportkázott, összesen négyszer zörgette meg Nagy Viktor hálóját. Fej-fej mellett haladtak a felek, így alakult az első három negyed: 3-3, 1-1, 2-2. Ekkor következett azonban az utolsó nyolc perc, ahol a hazaiak nagyot hajrázva, három gólos előnyre tettek szert.

E.ON OB I., FÉRFIAK, RÁJÁTSZÁS, 3. HELYÉRT, 2. FORDULÓ

2019. május 10. Szolnoki Dózsa – ZF-Eger 10-7

Saját szurkolók előtt, egy ilyen rangadón a hangulat és a küzdelem garantált. Egertől biztosan búcsúznak Hosnyánszky Norberték, a kérdés csupán az, hogy a Szolnoki Vízilabda Arénában lesz-e még egy felvonás vagy sem. Az egész csapat nevében mondhatjuk: nem okozna gondot a Jászságban ünnepelni a bronzot, azonban ez még nagyon messze van…

 – A párharc második felvonása következik, ami azt jelenti, hogy az első meccsről mi is hozunk magunkkal pár dolgot. Vannak kisebb sérüléseink, de bízom benne, hogy mindenki hadra fogható lesz. Három negyeden keresztül tartottuk a lépést, nagyon magas szintű vízilabdát láthattak a szurkolók. Emocionális pillanatokat éltünk meg, Kis Gábor búcsúztatása számomra is különleges volt. Egyértelmű, hogy győzelemmel szeretnénk búcsúzni közönségünktől hazai pályán. fogalmazott honlapunknak az egriek vezetőedzője, Dabrowski Norbert.


Fotó: Fehér Anna archív

Kövess minket Instagramon

Kezdjen gépelni, majd nyomjon Enter-t a kereséshez