Harcoljuk ki a legjobb négybe kerülést!

A ZF-Eger férfi együttes egy rendkívül fontos találkozóra utazik Debrecenben. Egy győzelem esetén bebiztosítanák a fiúk a négy közé kerülést.


E.ON OB I., FÉRFIAK, KÖZÉPSZAKASZ-A-CSOPORT, 7. FORDULÓ

DVSE (7.) – ZF-EGER (4.)

DEBRECEN, ÁPRILIS 17., SZERDA, 19.30.

V.: BERECZKI MIKLÓS, MARNITZ MIKLÓS.

Két igazi erőfelmérővel készült a Debrecen elleni találkozóra Dabrowski Norbert és Petrovai Márton legénysége. A bajnokságban az OSC érkezett Egerbe, ahol végig remek játékot mutatott a hevesi grémium. Az eredményjelző azonban a találkozó végén egygólos vendég sikert mutatott. Majdnem sikerült elvenni az orvos-egyetemisták veretlenségét… Sok pihenő nem jutott, Romániában kellett helytállni, ami kiválóan sikerült, 11-13-as siker született a Bajnokok Ligájában. Így hangoltak tehát Gyárfás Tamásék a hajdúságiak ellen, akiket itthon magabiztosan egyszer már legyőztek a középszakasz során.

Az első találkozó a középszakaszban így alakult:

Középszakasz – A csoport – 3. forduló
2019. március 9. ZF-Eger – DVSE 14-9

Tisztában van vele mindenki, hogy előre lefutott mérkőzés a középszakaszban nincs, elég csak ha megnézzük, hogy a debreceniek milyen eredményre voltak képesek a szezon során. Ettől függetlenül a fejekben ott van, hogy egy győzelem esetén a hőn áhított legjobb négy az utolsó forduló előtt már biztos lenne!

 – Nagyon fontos meccs következik a Debrecen ellen. Otthon kimondottan jól játszanak, megverték a Szolnokot , BVSC-t és a Honvédot. Az OSC csak az utolsó negyedben tudott csak fordítani, egyetlen góllal nyertek. Nehéz találkozó lesz, kemény és fizikálisan megterhelő négy negyed áll előttünk. A koncentráció lesz a kulcs, illetve a jó védekezés. Győzelem esetén biztos a legjobb négy, így más célunk nem is lehet. Hajrá Eger!  fogalmazott honlapunknak az egriek játékosa, Strahinja Rasovic.


(FOTÓ: Lénárt Márton, archív)

Kövess minket Instagramon

Kezdjen gépelni, majd nyomjon Enter-t a kereséshez