Amikor tíz olimpiai bajnoki cím szerepel egy képen

Mindenkit bosszantott, hogy csak a harmadik meccsen léptett tovább női csapatunk a Szeged SZTE együttesén. Minden rosszban van valami jó – tartja a mondás. Milyen igaz! Ez a mérkőzés hozott össze ugyanis négy olimpiai bajnokot a Bitskey Aladár Uszodába.

Egy szemfüles fotós, nevezetesen Fehér Anna pedig megörökítette a ritka pillanatot. Balról jobbra: Szécsi Zoltán, Fodor Rajmund, Varga Tamás, Biros Péter. Senkinek nem kell bemutatni őket. Bátran állíthatjuk, hogy az idő vas foga semmit nem fogott rajtuk, kiváló sportolói múltjuk, még így az idő múlásával is szembetűnően látszik valamennyiükön. Összesen tíz olimpiai aranyérem birtokosai ők.

Szecska, Rajmi, Csuvi és Fácán. Ezeken a beceneveken szurkoltunk nekik egykor. Ma már Szécsi Zoltán, sportvezető, klubunk elnöke. Fodor Rajmund kiváló játékvezető. Varga Tamás és Biros Péter pedig a lehetetlenre vállalkozott. Mégpedig arra, hogy a hölgyeknek átadják tudásukat, mint edzők. Azt a tudást pedig mint tudjuk átadni nem lehet, mert sportáguk zsenijei voltak, másik két, a  képen szereplő társukkal együtt.

Milyen jó így együtt látni őket! Sehol a világon máshol, csakis Magyarországon készülhet ehhez hasonló fotó! Ahol négyen, összesen tíz olimpiai aranyérmet őrizhetnek otthon a vitrinjeikben. Büszkék vagyunk rájuk! Sikereik az idő múlásával nemhogy a feledés homályába vesznének, inkább felerősödnek az emlékek. Köszönjük nekik, hogy példát mutattak a jövő generációjának, dicsőségük, a mi dicsőségünkké válhatott. Köszönjük a képet Fehér Annának, hogy így megmutatta nekünk őket!

Kövess minket Instagramon

Kezdjen gépelni, majd nyomjon Enter-t a kereséshez