A Steaua otthonába látogatunk

A Bajnokok Ligája tizenkettedik fordulójában Romániába utazik férfi csapatunk. Az ellenfél nem más, mint az “A” csoportban hetedik Steaua Bucharest.


BAJNOKOK LIGÁJA, FÉRFIAK, A-CSOPORT, 12. FORDULÓ

STEAUA BUCHAREST BA (7.) – ZF-EGER (6.)

BUKAREST, ÁPRILIS 5., PÉNTEK, 20.30 

V.: MR. CARLOS ORTEGA (ESP), MR. MASSIMO CASTRILLI (SUI)

LEN-DELEGÁTUS: MR. MARIJO BRGULJAN (MNE)

A ZF-Eger férfi együttesének sok pihenő nem jutott, hiszen a szerdai OSC elleni mérkőzést követően Bukarest felé vették az irányt. Egy kimondottan kiélezett találkozón, 7-8-ra nyertek az orvos-egyetemisták. Az eredménytől függetlenül a találkozón megmutatták Hosnyánszky Norberték, hogy bárkivel szemben felveszik a versenyt. Nyilván teljesen más a hazai bajnokság és a Bajnokok Ligája, ám most lesz könnyű dolga a hevesieknek. Ne tévesszen meg senkit az, hogy az utolsó előtti helyen áll a román gárda a csoportban, hiszen kimondottan kellemetlen ellenfelek, pláne otthon. Ahogyan Dabrowski Norbert is kiemelte, egyre nagyobb nemzetközi rutinra tesz szert ellenfelünk, így senkinek sem egyszerű velük szemben.

Igazi brusztolós találkozóra számítok. Nehéz lesz idegenben játszani a Steaua ellen, de természetesen a győzelem csak az elfogadható nekünk. Abban az esetben, ha a pillanatnyi formánk rendben lesz és fejben mindenki jól koncentrál, akkor nem érhet meglepetés minket. Három ponttal akarunk hazatérni. – fogalmazott honlapunk megkeresésére Nikola Murisics, a ZF-Eger férfi együttesének játékosa, egy nappal a soron következő Bajnokok Ligája-összecsapás előtt.

A két együttes a Bajnokok Ligája harmadik fordulójában találkozott egymással, akkor az Egerben rendezett összecsapáson hazai győzelem született (13-9). Az biztos, hogy egy négygólos győzelmet most is elfogadnánk.


 

A 12. forduló további párosításai:

A-csoport:
2019. Április 13., szombat
12.30.: CNA Barceloneta – Dinamo Moscow             

18.30.: FTC Telekom – Pro Recco
20.30.: VK Crvena Zvezda –  AN Brescia

B-csoport:
2019. Április 13., szombat
19.00.: Spandau 04 Berlin – 
Olympiakosz Pireusz   
19.00.: BPM SM Verona –  Waspo Hannover
19.00.: Szolnoki Dózsa VSC – VK Jug Dubrovnik

20.30.:Havk Mladost Zagreb – Jardan Split

FOTO: Lénárt Márton, archív

Kövess minket Instagramon

Kezdjen gépelni, majd nyomjon Enter-t a kereséshez