Vihar miatt félbeszakadt!

Sérülések és Szilágyi Dorottya eltiltása nehezítette a Szeged otthonában sorra kerülő visszavágót. Miklós Réka sérülése nem jött rendbe, így ő itthon maradt. Pulyblank sem teljesen egészséges, de ő azért vállalta a játékot. A korábban sikeresen bemutatkozott utánpótlás korú játékosok közül is többen sérüléssel bajlódnak, így ők is kénytelenek kihagyni a mai találkozót. Ezzel együtt is öt utánpótlás korú hölgy került be Biros Péter keretébe. Az előjelek tehát korántsem biztatóak, ezzel együtt sem lehetett más a cél mint a győzelem, s a következő körben az ötödik helyért harcba szállni, a Tatabánya – Szentes összecsapás győztesével. Szilágyi Dorottya eltiltása igaz, csak egy meccsre szólt, de egy sajnálatos adminisztrációs hiba miatt életben maradt. Egyetlen hiányzónak sem örül Biros Péter a csapat vezetőedzője, de ennek a hiányzásnak, meg végképp nem.

Köztudott, hogy a szegedi mérkőzést egy időpontban rendezték a fiúk OSC elleni találkozójával. Ennek ellenére figyeltük, s vártuk a Szegedről jövő híreket, s ha egy kicsit később is, de közre adjuk, amit megtudtunk.

Biros Péter azt kérdezte, az egri mérkőzést követő sajtótájékoztatón, hogy lebontották-e már Szegeden a medencét fedő sátrat. Akkor kiderült, hogy igen. Kár volt! A mérkőzés ugyanis 3:2-es egri vezetésnél, óriási vihar miatt félbeszakadt! Pénteken, már egy másik, sátras medencében, innen folytatódik a meccs!


Szeged SZTE – ZF-Eger

0:0 (2:3), – – –

Szeged, Városi Uszoda

V.: Berki A., Pásztor A.

OB-I., nők, rájátszás, II/ D-5.-8. helyért, 2. forduló.

Szeged SZTE: Trifán D. – Árkosy L., Torma B., Karai N., Botka Zs., Lengyel A., Ádám E., Rácz D., Damjanovic I., Lengyel D., Ádám E.,  Tóth V., Tóth P., Gyöngyösi B. Edzők: Varga Tamás, Tóth Sándor

ZF-Eger: Horváth A. – Rocska L., Rompos D., Katona Zs., Molnár D., Ráski L., Szilágyi D., Tóth Cs., Pulyblank A., Hlengiwe M., Szilágyi Sz., Aranyi R. Edzők: Biros Péter, Szilágyi Péter

 

 

 

 

Kövess minket Instagramon

Kezdjen gépelni, majd nyomjon Enter-t a kereséshez