A listavezető érkezik Egerbe

A ZF-Eger férfi együttesének az A-HID OSC ÚJBUDA lesz az ellenfele a középszakasz “A” csoportjának hatodik fordulójában. 


E.ON OB I., FÉRFIAK, KÖZÉPSZAKASZ-A-CSOPORT, 6. FORDULÓ

ZF-EGER (4.) – A-HID OSC ÚJBUDA (1.)

EGER, BITSKEY ALADÁR USZODA, ÁPRILIS 10., SZERDA, 19.00.

V.: PETIK ANDRÁS, CSANÁDI ZSOLT.

Ismerős arcok érkeznek a Bitskey Aladár Uszodába. Több olyan játékos ugrik majd medencébe, akiknek nem akármilyen egri kötődése van. Az élet úgy hozta azonban, hogy már nem a hazai gárdában, hanem a vendégeknél játszanak. Komoly összecsapás vár Dabrowski Norbert és Petrovai Márton legénységére, az ellenfél az eddig hibátlan mérleggel rendelkező listavezető, az A-HID OSC ÚJBUDA lesz.

Az első találkozó a középszakasz során így alakult:

Középszakasz – A csoport – 2. forduló
2019. március 6. A-HID OSC ÚJBUDA – ZF-Eger 12-5

Természetesen hazai környezetben bárki ellen felveszi a versenyt az egri csapat. A középszakasz során egyébként még ezen kívül két összecsapás vár Decker Ádámékra. A Debrecen és a Szolnok elleni ütközet után pedig reményeink szerint következik az elődöntő a legjobb négy között…

 – Újra bajnoki mérkőzést játszunk hazai környezetben. Nagyon örülünk ennek, hiszen a válogatott szünet miatt már rég játszottunk a Bitskeyben. Az ellenfél nem más mint az OSC, akiket jól ismerünk. Kemény ütközet lesz, nem véletlenül hibátlanok eddig. Csapatszinten nem volt egyszerű a felkészülésünk, hiszen a nemzeti csapatok több társunkat is foglalkoztatták, de ez az ellenfelünkre is igaz. Nagyon várjuk a találkozót, remélem sokan kilátogatnak és szurkolnak majd nekünk!  fogalmazott honlapunknak az egriek játékosa, Gyárfás Tamás.


(FOTÓ: Sulyok Erika, Fehér Anna, archív)

Kövess minket Instagramon

Kezdjen gépelni, majd nyomjon Enter-t a kereséshez