Nikola Murisic – újabb két év Egerben

Az igazán jó híreket igyekszünk vasárnapra tartogatni. Mint arról nemrégiben beszámoltunk, a mindig mosolygós, rendkívül szimpatikus és népszerű Strahinja Rasovic két évvel meghosszabbította június végén lejáró szerződését.

 Mint arról Szécsi Zoltán az Egri Vízilabda Klub elnöke beszámolt, megegyezett a folytatásról Nikola Murisiccel is. A montenegrói center szintén újabb két évre kötelezte el magát Egerben. Dabrowski Norbert a ZF-Eger vezetőedzője ennek kapcsán elmondta, hogy Murisic azért igazolt Egerbe, mert itt látta fejlődésének lehetőségét. Stabil tagja akar lenni ugyanis hazája válogatottjának, s részesévé szeretne válni a tokioi olimpiának. A hétről hétre mutatott játéka, sportemberi magatartása alapján erre minden esélye meg van. Céltudatosan és nagyon szorgalmasan készül minden mérkőzésre, hogy a legnehezebb poszton, centerben, helyt tudjon állni és hozzájárulhasson klubja céljainak megvalósításához is.

Ahogy játékostársai  becézik, Muro is az elismerés hangján szólt szerződéshosszabbításáról:

-Nagyon örülök, hogy egy ilyen elismert és komoly múlttal rendelkező klub mint az Eger, újabb két éves szerződést ajánlott. Meggyőződésem, hogy céljaim elérése érdekében a legjobb helyen vagyok. Nagy megtiszteltetés együtt dolgozni itt Egerben ezekkel az edzőkkel és stábtagokkal. Kiemelkedő tudású csapattársaim vannak, akiktől sokat tanulhatok. Elég ha csak az olimpiai bajnok Hosnyánszky Norbert, vagy a görög válogatott oszlopos tagját Angelos Vlachopoulos nevét említem. Biztos vagyok benne, hogy ez alatt a két év alatt mindig képesek leszünk előre lépni és szép eredményekkel örvendeztethetjük meg fantasztikus szurkolóinkat.

/Fotó: Nemes Róbert, Lénárt Márton/

Kövess minket Instagramon

Kezdjen gépelni, majd nyomjon Enter-t a kereséshez