Győzelem az elődöntőben

Mint arról tegnap beszámoltunk női együttesünk Gyulafehérváron szerepel a Duna Kupa küzdelmeinek véghajrájában. Fiatal csapatunk a végső győzelemre is esélyes, s ehhez méltóan magabiztos győzelmet arattak az elődöntőben a Red Star Beograd ellen. Mivel a Szentes csapata is győzött ez egyben azt is jelenti, hogy a két magyar együttes játssza ma délután a döntőt.

ZF-Eger – Red Star Beograd

22:8 (6:3, 7:1, 5:3, 4:1)

ZF-Eger: Horváth A. -, Rocska 1, Horváth L., 1, Katona Zs. 2, Molnár D., Ráski L. 3, Miklós R. 4, Tóth Cs. 2, Pulyblank A. 2, Szűcs P. 1,  Bódi F. 2, Szilágyi Sz., Aranyi R. Edzők: Biros Péter, Szilágyi Péter

Biros Péter vezetőedző: Gratulálok a csapatnak, magabiztos győzelmet arattunk. Külön öröm számomra, hogy a fiataljaink, akik máskor kevés játékpercet kapnak, jól teljesítettek, sokat hozzátettek a győzelmünkhöz és kicsit hozzászokhattak a felnőtt mezőnyhöz. Tegnap este együtt örültünk, de ma már a döntőre kell koncentrálni, mert meg akarjuk nyerni a kupát.

Horváth Laura, a mezőny legfiatalabb játékosa: Örülök annak, hogy megoldottuk amit Peti kért. Sok játékpercet kaptam, ami szintén nagy öröm számomra. Úgy gondolom, hogy nem okoztam csalódást. Gólt is lőttem, s az egész torna maradandó élményt jelent a számomra.

Ráski Lilla csapatkapitány: Nagyon jól védekeztünk és támadásban is jól teljesítettünk. Sok gólt szereztünk megúszásból és több büntetőt is kiharcoltunk. Gratulálok a csapatnak.

Kövess minket Instagramon

Kezdjen gépelni, majd nyomjon Enter-t a kereséshez