Elúszott a Duna Kupa

Fiatal csapatunk elfáradt a döntőre, hiányoztak a rutinos megoldások, s meglepően nagy arányú vereséget szenvedett a Duna Kupa döntőjében. Ennek ellenére dicséret illeti a lányokat, lesz még idejük a javításra. A szezonnak nincs vége, következhet a Szeged elleni bajnoki, hogy aztán reményeink szerint a visszavághassunk a szentesieknek az ötödik helyért vívandó csatában.

Hungerit Szentes – ZF-Eger 

21:9 (5:0, 5:2, 6:4, 5:3)

ZF-Eger: Horváth A. – Rocska L. 2, Horváth L., Katona Zs., Molnár D., Ráski L. 1, Miklós R. 1, Tóth Cs. 3, Szűcs P., Bódi F. 1, Hlengiwe 1, Pulyblank A., Szilágyi Sz., Aranyi R. Edzők: Biros Péter, Szilágyi Péter

Gól – emberelőnyből: 8/2, ill.: 11/3

Gól – ötméteresből: 2/1, ill.: –

Biros Péter vezetőedző: Abszolút csalódott vagyok, csalódás volt ez a mérkőzés. Semmit nem voltunk képesek megoldani. El kell dolgokon gondolkodni! A bajnokságban mindenesetre vissza kell vágni a Szentesnek, és nyerni kell.

Szilágyi Péter másodedző: A mai mérkőzésünk fordítottja volt a tegnapinak. Úgy néz ki mi már tegnap elhittük, hogy megnyertük ezt a tornát. Borzasztó nagy csalódás, hogy tizenegy jó mérkőzést követően, pont a döntőben mondtunk csődöt.

Ráski Lilla csapatkapitány: Sajnos semmi nem jött be…

/Fotó Lénárt Márton, archív/

Kövess minket Instagramon

Kezdjen gépelni, majd nyomjon Enter-t a kereséshez