Rangadóra készülünk Miskolcon

Az  E.ON Férfi OB I. középszakaszának legfontosabb összecsapása következik az egri pólósoknak Miskolcon. 


E.ON OB I., FÉRFIAK, KÖZÉPSZAKASZ-A-CSOPORT, 5. FORDULÓ

PannErgy-MVLC-Miskolc (5.) – ZF-EGER (4.)

MISKOLC, KEMÉNY DÉNES USZODA, MÁRCIUS 23., SZOMBAT, 20.30.

V.: KUN GYÖRGY, HOMONNAI DÁNIEL.

Kár érte, hogy nem tudtuk megismételni a Fradi elleni jó játékunkat. Innen nehezebb lesz az út a legjobb négy közé, de semmi nincs veszve!“- ezzel zárult a Szolnoki Dózsa elleni vereség tudósítása honlapunkon. Vannak olyan mérkőzések, amikor tényleg nem sikerül semmi abból, amit bármikor máskor hibátlanul képes produkálni egy csapat. A negyedik fordulóban nem könnyítette meg saját dolgát a ZF-Eger férfi együttese, így most kettőzött erővel kell medencébe ugrani a Miskolc ellen.

A vendéglátók egy győzelemmel hangoltak az ütközetre, de a középszakaszban már láthattuk, Dabrowski fiai meg tudják verni a borsodi gárdát. A középszakasz első fordulójában 11-10-re nyertek a kékek, egy ilyen arányú diadallal most is elégedett lenne Eger városa. Pihenő nincs, gyakorlatilag megállás nélkül kell folytatni a munkát. A tét óriási, hiszen az ötödik helyen található miskolciak is a négy közé jutásért küzdenek, ezért ez a találkozó a végelszámolásnál nagyon sokat nyom majd a latba. Az ötödik forduló után pedig következik egy olasz túra, de arról majd később…

Egy nagy lehetőséget szalasztottunk el a Szolnok ellen. Sajnos nem csak az eredménnyel, hanem a mutatott játékkal sem lehettünk elégedettek. Ettől függetlenül nincs idő arra, hogy ezen rágódjunk, a hétvégén lehet javítani. Teljes erőbedobással készülünk, mindenki átérzi, hogy mekkora rangadó következik. Nagyon nehéz meccs következik a Miskolc ellen, de teljesen egyértelmű, hogy a négybe kerülés kapcsán csak a győzelem az, ami elfogadható!–fogalmazott honlapunknak az egriek olimpiai bajnok játékosa, Hosnyánszky Norbert.

Az 5. forduló további párosításai:

Március  23., szombat

17:30  BVSC – Szolnoki Dózsa

19:00  DVSE – FTC-Telekom

19:00  BHSE – A-HID OSC ÚJBUDA

(FOTO: Lénárt Márton, archív)

Kövess minket Instagramon

Kezdjen gépelni, majd nyomjon Enter-t a kereséshez