A Szolnok érkezik Egerbe

Az  E.ON Férfi OB I. középszakaszában könnyű mérkőzés természetesen már nincs, ám ezen a héten két kimondottan fontos rangadó következik a ZF-Eger férfi gárdájának. 


E.ON OB I., FÉRFIAK, KÖZÉPSZAKASZ-A-CSOPORT, 4. FORDULÓ

ZF-EGER (3.) – SZOLNOKI DÓZSA (4.)

EGER, BITSKEY ALADÁR USZODA, MÁRCIUS 20., SZERDA, 19.00.

V.: VOGEL GÁBOR, MARNITZ MIKLÓS.

Olyan szakaszába érkezett a szezon, ahol könnyű mérkőzés már nincs. A program kifejezetten sűrű, legyen szó Bajnokok Ligájáról, vagy a bajnokságról. Ez a hét szám szerint két nagy rangadót hoz a hevesi alakulatnak. A tét óriási, hiszen a a tabellán egy ponttal a ZF-Eger mögött található, negyedik helyezett Szolnoki Dózsa érkezik a Bitskey Aladár Uszodába, majd a hétvége során Miskolcra látogat Dabrowski Norbert legénysége.

Az alapszakasz során a Szolnok a “B” csoportban második helyezett lett úgy, hogy az OSC oda-vissza megverte, ám a tizennegyedik fordulóban egy meglepő eredmény is született, ugyanis a DVSE  otthonában kapott ki Zivko Gocic mester csapata. A két csapat a Bajnokok Ligájában hangolt a találkozóra. A vendégek Görögországban, az Olympiacos otthonában kaptak ki egy góllal, míg Hosnyánszky Norberték a Ferencvárossal szemben maradtak alul. Érdemes lesz kilátogatni szerdán a Bitskeybe, hiszen a minőségi vízilabda garantált!

– Kimondottan nehéz hét előtt állunk. Két kőkemény meccsünk lesz, legyen szó a Szolnokról vagy a Miskolcról. Elsőként természetesen a szerdai találkozóval foglalkozunk. A cél egyértelműen a három pont megszerzése, nagy fegyvertény lenne a négybe kerülés szempontjából. Izgalmas összecsapás lesz, a két gárda erőviszonyai véleményem szerint hasonlóak, a fiatalok és tapasztalt játékosok aránya megegyezik. Győzni szeretnénk! –fogalmazott honlapunknak az egriek játékosa, Kürti Dominik.

Az 4. forduló további párosításai:

Március  16., szombat

15:30  PannErgy-MVLC-Miskolc – BVSC 10-8

17:00  DVSE – BHSE 13-12

Március  20., szerda

19:30  FTC-Telekom – A-HID OSC ÚJBUDA

 

(FOTO: Lénárt Márton, archív)

Kövess minket Instagramon

Kezdjen gépelni, majd nyomjon Enter-t a kereséshez