A Fradival találkozunk a BL-ben

A Bajnokok Ligája tizedik fordulójában magyar ellenféllel mérkőzik meg a ZF-Eger férfi gárdája. Az előző szezonban mindent megnyerő FTC Telekom együttese látogat a Bitskey Aladár Uszodába. 


 

BAJNOKOK LIGÁJA, FÉRFIAK, A-CSOPORT, 10. FORDULÓ

ZF-EGER – FTC TELEKOM

EGER, BITSKEY-USZODA, MÁRCIUS 15., PÉNTEK, 18.30 (TV: M4 SPORT)

V.: ALESSANDRO SEVERRO (OLASZ), GEORGE STAVRIDIS (GÖRÖG)

LEN-DELEGÁTUS: STEFAN BOTTLIK (SZLOVÁK)

 

A ZF-Eger férfi együttesének egy rendkívül fontos, és legalább annyira nehéz találkozó következik a Bajnokok Ligája tizedik fordulójában. Az ellenfél nem más, mint a tabellán négy ponttal az egri csapat ellőtt található Ferencváros.

Nagyon nehéz meccsre számítok. Többször találkoztunk már a zöldekkel, de eddig jó eredményt sajnos nem tudtunk elérni ellenük. Egy győzelem azt jelentené, hogy közelebb kerülhetünk a Final 8-hez.  Ettől függetlenül ez is egy mérkőzés lesz, ahol bármi megtörténhet.  Kulcsfontosságú, hogy a védelmünk rendben legyen, ne kapjunk sok gólt. Ha 6-7 gólon tartjuk őket, akkor bízhatunk egy jó eredményben. Ahhoz, hogy a legjobb nyolc közé kerüljünk, legalább két három bravúrra lesz szükség. Nem vagyunk egyszerű helyzetben, de a szezon elején a Final 8-et tűztük ki magunk elé, így mindent meg kell ezért tennünk – fogalmazott honlapunk megkeresésére Angelosz Vlahopulosz, a ZF-Eger férfi együttesének játékosa, egy nappal a soron következő Bajnokok Ligája-összecsapás előtt.

A két együttes a Bajnokok Ligája ötödik fordulójában találkozott egymással, akkor a Budapesten rendezett összecsapáson a hazaiak nyertek (16-9). Ez is mutatja, hogy ha az egriek görög játékosa által megfogalmazottak bejönnek, és sikerül 6-7 gólon tartani az FTC-t, akkor bármi megtörténhet.  A Bitskey Aladár Uszoda hangulata és a kiváló egri szurkolók a kékek mellett lesznek, így ha nehezen is, de születhet jó eredmény.


 

A 10. forduló további párosításai:

A-csoport:
2019. Március 15., péntek
20.30.: Pro Recco – CNA Barceloneta

2019. Március 16., szombat
19.15.: Dinamo Moscow – AN Brescia
20.30.: VK Crvena Zvezda– Steaua Bucharest

B-csoport:
2019. Március 15., péntek
19.00.: VK Jug Dubrovnik – Waspo Hannover

2019. Március 16., szombat
16.00.: Olympiakosz Pireusz – Szolnoki Dózsa VSC
19.00.: Jadran Split  – Spandau 04 Berlin
20.30.: BPM SM Verona – Havk Mladost Zagreb

FOTO: Lénárt Márton, archív

Kövess minket Instagramon

Kezdjen gépelni, majd nyomjon Enter-t a kereséshez