Következik az alapszakasz zárása

A BVSC következik az alapszakasz záró fordulójában. A tabella már nem változik, de az eredmény nem mindegy.


OB I., NŐK, ALAPSZAKASZ, 18. FORDULÓ

BVSC-ZUGLÓ (4.) – ZF-EGER (5.)

BUDAPEST, SZŐNYI ÚT , MÁRCIUS 13., SZERDA, 20.00.

V.: HOMONNAI DÁNIEL, MARJAY ZSOLT.

Az OB I. tizennyolcadik fordulójában a BVSC-hez látogatnak Biros Péter tanítványai. A találkozó érdekessége, hogy ezzel zárulnak az alapszakasz megmérettetései. A tabella már változni nem fog, ettől függetlenül a cél természetesen a lehető legjobb teljesítmény. A BVSC-vel a bajnokság során a kilencedik fordulóban találkoztak már a lányok, akkor egy kimondottan kevés gólos összecsapáson (1-5) nyertek a fővárosiak.

A hét még tartogat izgalmakat a ZF-Eger női gárdájának, hiszen a legjobb négybe jutásért szombaton ugranak medencébe a Ferencváros ellen. A hét pontig tartó párharcot a Fradi 6-0-ról kezdi az alapszakasz eredményei kapcsán, ami azt jelenti, hogy zsinórban háromszor kellene megverni a zöldeket. Lehetetlen azonban nem létezik, ez a csapat többször bizonyította már, hogy képes bravúrokra.

 – Az előző hét során az erőnlét és az állóképesség volt középpontban az edzéseken. A taktikai elemeket is gyakoroltuk, úgy érzem, hogy  minden szempontból jó állapotban vagyunk. Voltak kisebb sérülések, de a mérkőzésre rendben lesz mindenki. Újra kemény találkozóra számítok, remélem, hogy közel kerülünk hozzájuk. fogalmazott honlapunknak az egriek játékosa, Miklós Réka.


A 18. forduló további párosításai: 

Március 09., szombat

17.00.: RB- Tatabánya – FTC-Telekom Waterpolo                        

Március 13., szerda

19.00.: Hungerit Szentes – UVSE Hungest Hotels          

19.30.: Budapesti Honvéd Sportegyesület  – Szeged SZTE 

Szabadnapos: Dunaújvárosi Egyetem – Maarsk Graphics

 

(FOTÓ: Lénárt Márton, archív)

Kövess minket Instagramon

Kezdjen gépelni, majd nyomjon Enter-t a kereséshez