A Debrecennel folytatjuk

Az  E.ON Férfi OB középszakaszában nincs megállás, a harmadik fordulóban a Debrecen csapat érkezik a Bitskey Aladár Uszodába.  


E.ON OB I., FÉRFIAK, KÖZÉPSZAKASZ-A-CSOPORT, 3. FORDULÓ

ZF-EGER (3.) – DVSE (7.)

EGER, BITSKEY ALADÁR USZODA, MÁRCIUS 09., SZOMBAT, 18.00.

V.: FÜZESI ZSOLT, TORDAI GÁBOR.

A középszakasz eddigi teljesítménye egy győzelem és egy vereség az egriek tekintetében. Két nagyon nehéz találkozó volt a programban, hiszen itthon a Miskolccal, idegenben pedig az OSC-vel kellett megmérkőzni a kékeknek. Természetesen az egyértelmű, hogy a középszakasz során már könnyű összecsapás nincs, de hazai pályán, a Debrecen ellen csak a három pont lehet a cél.

Hétgólos vereségből érkezik Dabrowski Norbert és Petrovai Márton legénysége a harmadik fordulóba, a hajdúságiak pedig egy hazai győzelemmel hangoltak a BVSC ellen. Már többször megmutatták a vendégek, hogy okozhatnak meglepetést, de tudjuk jól, hogy a Bitskey-ben senkinek sincs könnyű dolga.

A Miskolcot sikerült megverni, nagy győzelem volt. Az OSC ellen nem sok hibával játszottunk, ezeket természetesen ki fogjuk elemezni, a visszavágóra pedig kijavítjuk. A Debrecen ellen kötelező a három pont itthon. Természetesen ez nem egy lefutott mérkőzés, komolyan kell vennünk, hiszen meg tudták verni a Szolnokot és a BVSC-t is. Meg kell mutatnunk, hogy Egerben pontszerzésre sincs esélyük. –fogalmazott honlapunknak az egriek játékosa, Sánta Dániel.

Az 3. forduló további párosításai:

Március  09., szombat

16:00  Szolnoki Dózsa – BHSE

17:00  BVSC – OSC

19:45  PannErgy-MVLC-Miskolc – FTC-Telekom

 

(FOTO: Lénárt Márton, archív)

Kövess minket Instagramon

Kezdjen gépelni, majd nyomjon Enter-t a kereséshez