Újabb rangadó, következik az OSC

Folytatódik a ZF-Eger férfi csapatának a középszakasz. A második fordulóban az E.ON Férfi OB I-ben a hevesiek ellenfele nem más, mint az A-HID OSC ÚJBUDA együttese.


E.ON OB I., FÉRFIAK, KÖZÉPSZAKASZ-A-CSOPORT, 2. FORDULÓ

A-HID OSC ÚJBUDA – ZF-EGER

BUDAPEST, NYÉKI I. – FEDETT, MÁRCIUS 06., SZERDA, 19.30.

V.: CSANÁDI ZSOLT, RUBOS KÁROLY.

A középszakasz igazi rangadókkal indul, hiszen a hétvégén a Dabrowski legénység egy rendkívül fontos diadallal kezdett a PannErgy-MVLC-Miskolc ellen, most pedig következik az OSC. A Bitskey Aladár Uszodában rendezett találkozón 11-10-re nyertek a kékek, ami a végelszámolásnál lényeges pontokat jelentett. Az összecsapás érdekessége továbbá az, hogy a hazaiak régi-új játékosa Sántavy Máté is medencébe ugrott.

Az alapszakasz “B” csoportjának hibátlan első helyezettje, az A-HID OSC ÚJBUDA is győzelemmel hangolt az Eger ellen. Hazai pályán, 10-5-re verték a BHSE gárdáját. A találkozó pikantériája, hogy a vendéglátóknál több egri kötődésű pólós is játszani fog.

Nagy fegyvertény, hogy sikerült a Miskolcot megverni. Hatalmas élmény volt számomra a visszatérés. Befogadott a csapat, nagyon jól érzem magam. Kicsit izgultam, de a győzelem kapcsán dupla volt az öröm. A szerda-szombat ritmus miatt a felkészülési idő kevesebb, de a csapat a Bajnokok Ligája kapcsán hozzá van szokva ehhez. Az OSC ellen egy kemény, fizikálisan kimondottan nehéz találkozóra számítok, de remélem, hogy a végén mi jövünk ki ebből jobban –fogalmazott honlapunknak az egriek játékosa, Sántavy Máté.

Az 2. forduló további párosításai:

Március  06., szerda

FTC-Telekom – Szolnoki Dózsa

BHSE – Miskolc

DVSE – BVSC

KSI-Vasas

Tatabánya – Szentes

PVSK – UVSE

Kaposvár – AVUS

 

(FOTO: Lénárt Márton, archív)

Kövess minket Instagramon

Kezdjen gépelni, majd nyomjon Enter-t a kereséshez