Egerben van a legtöbb néző

A vízipolo.hu szakportál rendszeresen összegyűjti az OB-I-es férfi bajnokság mérkőzéseinek nézőszámait. Így tettek ezúttal is és az alapszakasz lezárásaként nyilvánosságra hozták az összegzéseket. Az alapszakasz mérkőzéseit összesen 27460-an látták. A legtöbb nézőt, a ZF-Eger – FTC Telekom mérkőzés vonzotta, a 14. fordulóban, amikor 900-an váltottak meccsbelépőt.

Külön öröm számunkra, hogy az összesítésben is az látszik, hogy a ZF-Eger férfi csapatának szurkolnak a legtöbben. A Bitskey Aladár Uszodában az átlag nézőszám 400 fő. Ez pedig várhatóan tovább emelkedik majd, hiszen a bajnokság ebben a szakaszában, valamint a véghajrában jönnek a rangadók, az izgalmasabbnál,  izgalmasabb összecsapások.

Azt mindig tudtuk, hogy Egerben remek szurkolótábor van. Mégis jó látni időről, időre, hogy a mi csapatunkat szeretik a legjobban, itt szurkolnak a legtöbben, együtt aggódnak ha éppen valami porszem kerül a gépezetbe, s együtt örülnek a nagy győzelmeknek. Maguk a játékosok, valamint Dabrowski Norbert vezetőedző is számtalanszor kitérnek nyilatkozataikban arra a felemelő közegre, ami körbeveszi itt a vízilabdát.

Kedves Szurkolóink! Ez úton is szeretnénk a játékosok és a szakmai vezetés nevében is megköszönni a szurkolást! Azt, hogy jóban, rosszban velünk vannak! HAJRÁ EGER!

/Fotó: Lénárt Márton, archív/

Kövess minket Instagramon

Kezdjen gépelni, majd nyomjon Enter-t a kereséshez