A Miskolccal kezdjük meg a középszakaszt

A középszakasz első mérkőzése következik az E.ON Férfi OB I-ben.  A ZF-Eger ellenfele nem más, mint az alapszakasz “B” csoportjának harmadik helyezettje, a PannErgy-MVLC-Miskolc csapata.


 

E.ON OB I., FÉRFIAK, KÖZÉPSZAKASZ-A-CSOPORT, 1. FORDULÓ

ZF-EGER – PannErgy-MVLC-Miskolc 

EGER, BITSKEY ALADÁR USZODA, MÁRCIUS 02., SZOMBAT, 16.00.

V.: PETIK ANDRÁS, HOMONNAI DÁNIEL.

 

A ZF-Eger férfi csapata két rendkívül megterhelő mérkőzéssel a háta mögött érkezett meg az OB I. középszakaszába. A bajnokságban a Fradi volt az ellenfél, azon a találkozón egy négygólos vereséget szenvedtek Dabrowski Norberték. Majd következett a Bajnokok Ligája, ahol a Pro Recco érkezett a Bitskeybe. Nem véletlenül hibátlan eddig az olasz gárda, Egerben is megmutatta erejét, a végeredmény 7-16 lett.

A PannErgy-MVLC-Miskolc az alapszakasz „B” csoportjában az OSC és a Szolnok után végzett a harmadik helyen. Az utolsó fordulóban épp az éllovas orvos-egyetemisták ellen ugrottak medencébe, ahol háromgólos vereséget szenvedtek.

– Nagyon nehéz mérkőzés következik. Egyértelmű, hogy a négybe kerülés kapcsán ez egy sorsdöntő találkozó lesz. A Miskolcnak vannak kiemelkedő képességű játékosai, rájuk külön készültünk. Taktikailag is rendben vagyunk, a szakmai stáb remekül felkészített minket. Magabiztosan ugrunk medencébe, a cél pedig egyértelműen a győzelem. –fogalmazott honlapunknak az egriek játékosa, Gyárfás Tamás.

 

Az 1. forduló további párosításai:

Március  02., szombat

17.00.:  FTC-Telekom – DVSE

18.00.:  Szolnoki Dózsa – BVSC-Zugló

19.00.:  A-HID OSC ÚJBUDA – BHSE

 

(FOTO: Nemes Róbert, archív)

Kövess minket Instagramon

Kezdjen gépelni, majd nyomjon Enter-t a kereséshez