Összefogott az egri vízilabda társadalom

Amikor baj van, akkor lehet tudni, hogy mennyit is ér egy közösség. Példaértékű volt az az összefogás, amely az Egri Vízilabda Klubból indult, a szerencsétlenül járt Bíró család megsegítésére. A férfi és a női csapat tagjai kérték, hogy tegyünk ingyenessé egy mérkőzést, s gyűjtsünk adományokat, hogy hozzájárulhassunk mi is egy élet újrakezdéséhez. Decker Ádám, a férfi csapatunk kapitánya még a helyszínre is kilátogatott és video üzenetében kért mindenkit, hogy aki megteheti, az segítsen.

A fiúk gyorsan össze is gyűjtöttek kettőszázötvenezer forintot, de a lányoktól is összejött negyvenezer forint. Külön öröm és az összefogás erejét mutatja, hogy az Egri Vízmű csapata is csatlakozott a felhívásunkhoz, ahonnan negyvenkétezer forint jött össze. Ezek után érkezett el a Recco elleni Bajnokok Ligája mérkőzés, amire a klub nem adott ki belépőjegyeket, cserébe kérve szurkolóink adakozását. Nem csalódtunk! Önök újra megmutatták az egri vízilabda erejét. Azt, hogy mindig, minden körülmények között számíthatunk a szurkolókra. Egy valódi tábor áll csapataink mögött, akiket bármikor megszólíthatunk, akik követnek bennünket, kitüntetnek figyelmükkel, érdeklődésükkel. Hatszázötvennégyezerhetvenöt forint került a gyűjtődobozokba. Összesen tehát közel egymillió-, egészen pontosan kilencszáznyolcvanhatezerhetvenöt forint jött össze. Mindenkinek hálás köszönettel tartozunk.

Azt tervezzük, hogy a március 9.-én megrendezésre kerülő ZF-Eger – Debrecen mérkőzésre meghívjuk a Bíró családot és Önök előtt nyilvánosan adjuk át az egri vízilabda társadalomtól összegyűjtött összeget.

Kövess minket Instagramon

Kezdjen gépelni, majd nyomjon Enter-t a kereséshez