Bravúros tornagyőzelem a Duna Kupán

Mind a hat mérkőzését megnyerte a ZF-Eger női csapata a belgrádi Duna Liga Kupa négyes döntőjéért vívott tornán. Pedig a három nap alatt lejátszott hat mérkőzés nem kis fizikai  megpróbáltatásokkal járt. Vasárnap délelőtt a hazai pálya előnyeit élvező Red Star Beograd, míg délután a magyar rivális a Szentes csapata volt az ellenfél. Szilágyi Dorottya a belgrádiaknak is 7(!) gólt lőtt, az egész tornán válogatott formában játszott, játéktudása kiemelkedett a mezőnyből, de a többiek is minden dicséretet megérdemelnek.

Red Star Beograd – ZF-Eger

5:17 (1:3, 1:4, 3:6, 0:4)

ZF-Eger: Horváth A. – Szilágyi D. 7, Tóth Cs. 2, Miklós R. 1, Molnár D. 1, Ráski 2, Hlengiewe 2, Pulybank, Szűcs P.1, Rocska L. 1. Edzők: Biros Péter, Szilágyi Péter.

Gól – emberelőnyből: 8/2, ill., 2/2

Gól – ötméteresből: – ill., 1/1

Biros Péter: Végig magabiztosan játszottunk, így nem fért kétség a győzelmünkhöz. Sikerült új dolgokat is gyakorolnunk, amit majd a hazai bajnokságban is szeretnénk eredményesen alkalmazni.

Szentesi VK – ZF-Eger

8:10 (4:3, 2:1, 1:2, 1:4)

ZF-Eger: Aranyi R. – Szilágyi D. 4, Tóth Cs. 1, Ráski L. 1, Hlengiewe 1, Miklós R.1, Szilágyi Sz. 1, Molnár D.1, Szűcs P., Rocska L., Pulybank M., Horváth A. Edzők: Biros Péter, Szilágyi Péter

Szilágyi Péter: Gratulálok a csapatnak. Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy ezt a hat mérkőzésből álló sorozatot száz százalékos mérleggel teljesítettük. A mai győzelemmel első helyen jutottunk a Duna Liga Kupa négyes döntőjébe, amit nem az eddigi ismereteink szerint Bukarestben, hanem Gyulafehérváron, március utolsó három napján rendeznek meg.

/Fotó: Csóka Patrik/

Kövess minket Instagramon

Kezdjen gépelni, majd nyomjon Enter-t a kereséshez