Jó hírek Belgrádból

Mint arról már korábban beszámoltunk női csapatunk Belgrádban szerepel a Duna Kupán. Közismert az is, hogy egy remek kezdeményezés a Duna Kupa. Azok a női csapatok vehetnek részt a tornaszerűen lebonyolított eseményen amelyek egyéb nemzetközi kupákban nem érdekeltek. Eddig minden akadályt sikerrel vettek a lányok, így az ezen a hétvégén Belgrádban megrendezésre kerülő megmérettetések során, már a döntőbe jutás a tét. Mint azt Szilágyi Pétertől a ZF-Eger másodedzőjétől megtudhattuk jól sikerült a belgrádi rajt. Az első mérkőzésen – amit pénteken játszottak – három gólos győzelmet arattak a lányok, a Rapid Bukarest együttese ellen. Külön öröm, hogy a fiatal csapatunk, legfiatalabbjai, a serdülő és ifi korú játékosok is, nagyon sok játéklehetőséget kaptak, amit remek teljesítménnyel háláltak meg. Gondolunk itt elsősorban Kiss Abigélre, Rocskára, Dobira, Molnár Daniellára.

 

ZF-Eger – Rapid Bukarest

9:6 (5:2, 2:1, 0:2, 2:1)

ZF-Eger:  Aranyi- Szilágyi D. 4, Tóth Cs., Pullybank 1, Miklós R. 1, Ráski L. 1, Hlengiewe. Cs.:  Kiss A. Szilágyi Sz. 1, Dobi, Molnár, Szűcs, Rocska. Edzők: Biros Péter, Szilágyi Péter

Gól- – emberelőnyből: 6/3, ill.: 10/2

Gól – ötméteresből: 2/1,ill.: –

Biros Péter: Jól kezdtük a mérkőzést, az első negyeddel elégedett vagyok. Ezt követően sokat cseréltünk, és az összeszokottság hiánya miatt több hibát is elkövettünk mind támadásban, mind védekezésben. A Bukarest felzárkózott ugyan, de a győzelem nem forgott veszélyben.

Ahogy érkeznek a hírek Belgrádból, a további mérkőzéseinkről, folyamatosan beszámolunk róla.

/Fotó: Szilágyi Péter/

 

Kövess minket Instagramon

Kezdjen gépelni, majd nyomjon Enter-t a kereséshez