Rangadó a Bitskeyben

Az alapszakasz utolsó mérkőzése következik az E.ON Férfi OB I-ben.  A ZF-Eger ellenfele nem más, mint az “A” csoport éllovasa, az eddig hibátlan mérleggel rendelkező FTC-Telekom Waterpolo.


E.ON OB I., FÉRFIAK, A-CSOPORT, 14. FORDULÓ

ZF-EGER (2.) – FTC-TELEKOM WATERPOLO (1.)

EGER, BITSKEY ALADÁR USZODA, FEBRUÁR 21., CSÜTÖRTÖK, 19.00.

V.: CSANÁDI ZSOLT, FÜZESI ZSOLT.

ZF-Eger férfi csapata az előző fordulóban itthon, egy kaotikus találkozón játszott döntetlen a BVSC-vel. Ettől függetlenül kijelenthető, hogy az egyébként hibátlan mérleggel rendelkező Fradinak nem lesz egyszerű dolga.

Természetesen Varga Zsolt legénysége nem érdemtelenül nyert meg az előző szezonban mindent, ennek kapcsán nem meglepő a tabellán látható helyezésük. Ugyanakkor a két csapat igencsak jól ismeri egymást, hiszen a bajnokság mellett a Bajnokok Ligájában és a Magyar Kupában is találkoztak már egymással.

A Ferencváros elleni találkozóval zárul az alapszakasz, ami pedig biztos, hogy a fővárosiak az első helyen, a hevesiek pedig a második pozícióval fordulnak. Izgalmas találkozó előtt állunk, érdemes lesz kilátogatni a Bitskey Aladár Uszodába csütörtök este.

– Egy nagyon kemény mérkőzésre számítok. Az biztos, hogy sokkal jobban kell koncentrálnunk és teljesítenünk mint az előző fordulóban. Közel szeretnénk kerül hozzájuk, a cél természetesen a győzelem megszerzése. A felkészülésünk során figyeltünk arra, hogy meglegyen a megfelelő regenerálódás. Jó erőben várjuk a találkozót. fogalmazott honlapunknak az egriek játékosa, Biros Barnabás.


A 14. forduló további párosításai:

A-csoport:

  1. Február 23., szombat

16.00.:  AVUS Szombathely – Metalcom Szentes  KSI Vízilabda Club
19.00.:  Budapesti Honvéd Sport Egyesület – BVSC-Zugló
19.00.:  PVSK-Mecsek Füszért – KSI Vízilabda Club

 

B-csoport:

16.00.: Kaposvári VK – Tatabánya
18.00.: VasasPlaket – UVSE Hunguest Hotels
19.00.: Debreceni VSE – Szolnoki Dózsa VSC
19.30.: PannErgy Miskolci VLC – A-HID OSC ÚJBUDA

 

(FOTO: Lénárt Márton, archív)

Kövess minket Instagramon

Kezdjen gépelni, majd nyomjon Enter-t a kereséshez