Négy meccs, egy győzelem, egy döntetlen és két vereség

Az elmúlt hétvégén Gyulavári Zoltán tanítványai, a vidék bajnokságban szereplő gyermek korosztály, Nyíregyházán vendégszerepelt. Az Aqua, a Vojvodina, valamint a Szeged és a Szolnok elleni mérkőzések mérlege: egy győzelem, egy döntetlen és két vereség.


Négy mérkőzés két nap alatt, ráadásul idegen környezetben nemcsak megterhelő, hanem igen nagy élményt is jelent ennek a korosztálynak. Ők voltak a főszereplők, akik a ZF-Eger csapatát képviselték: Gulyás -, Nagy K., Tomozi, Szabó M., Klebovicz, Balogh, Tripa, Skultéti, Hidvégi, Tasi, Nagy D., Gombás M., Juhász, Szucsik, Koromos, Dávid N.,

Eredmények:

ZF-Eger – Aqua: 6 -3

góldobók: Tomozi 3, Klebovicz 2, Szabó M.

ZF-Eger – Vojvodina: 5 -10

góldobók: Tomozi 3, Klebovicz, Tripa

ZF-Eger – Szolnok: 2 -6

góldobó: Skultéti 2

ZF-Eger – Szeged 5 -5

Góldobók: Tomozi 3, Klebovicz, Tripa

Gyulavári Zoltán, a gyermek csapat edzője, a nyíregyházi fellépéseket követően így értékelt: Amíg erővel bírtuk a sok mozgásra épülő játékunkat, addig mindenkivel tartottuk a lépést. Sajnos elég hamar elfáradtunk, ami látszik is az eredményeken. Mondtam is a fiúknak, hogy ezen változtatnunk kell. Center poszton vannak még hiányosságaink, és a támadásainkba is sok hiba csúszott, ami figyelmetlenségekből adódik. Ugyanakkor összességében az is látszik, hogy sokat fejlődött a társaság. Remélem, hogy a tavasz folyamán ez már az eredményekben is megmutatkozik majd.

 

Kövess minket Instagramon

Kezdjen gépelni, majd nyomjon Enter-t a kereséshez