Következik a Szentes, aztán jöhet a Duna Kupa

Mozgalmas hét előtt áll a ZF-Eger női csapata, hiszen a Szentes elleni bajnokit követően a Duna Kupában folytatják.


OB I., NŐK, ALAPSZAKASZ, 16. FORDULÓ

HUNGERIT SZENTES (6.) – ZF-EGER (5.)

SZENTES, SZENTES-FEDETT, FEBRUÁR 20., SZERDA, 19.00.

V.: JUHÁSZ GÁBOR, KOVÁCS SOMA.

Összesen hat találkozó vár Biros Péter és Szilágyi Péter lányaira, hiszen a “szokásos” bajnoki mellett öt Duna Kupa összecsapáson ugranak majd medencébe. A célok teljesen egyértelműek, az egriek hibátlan mérleggel szeretnék zárni ezt a meglehetősen hosszú hetet.

A bajnokságot figyelembe véve az biztos, hogy egy szoros találkozóra számíthatnak a lányok, hiszen a Szentes csapata a tabellán három ponttal áll mögöttük. A Tatabánya elleni összeállításhoz képest fontos hír, hogy a gárda válogatott kiválósága, Szilágyi Dorottya is a csapattal tart. Dorka arcüreg gyulladás miatt kényszerült pihenőre, ám mint megtudtuk, már edzett a csapattal, így állapotától függően dől el, hogy mely meccseken, mennyi időt játszik. Egy biztos, hogy a Szentes ellen most is elfogadnánk egy, a hazaival megegyező öt gólos győzelmet.

A hét azonban nem áll meg, hiszen a lányok Szentesen maradnak, majd egy csütörtöki edzés után Szerbiába utaznak, hogy a Duna Kupa második fordulójában szerepeljenek. Az első körben második helyen zártak, ám most a hibátlan teljesítmény a cél. Meg kell mindenképp említeni, hogy ezt a bajnokságot olyan csapatoknak hozták létre, akik nem szerepelnek nemzetközi kupában.

 – Hosszú hetünk lesz, rengeteget edzettünk, illetve sok taktikai elemet gyakoroltunk. A Tatabánya elleni meccshez képest sokkal jobban kell koncentrálnunk. Nem számítok könnyű találkozóra, ám csak a győzelem az elfogadható. A Duna Kupa egy remek lehetőség, sok meccset fogunk játszani, a cél pedig az, hogy elsőként zárjuk a második fordulót. fogalmazott honlapunknak az egriek csapatkapitánya, Ráski Lilla.


A 16. forduló további párosításai: 

Február 20., szerda

20.00.: BVSC-Zugló – Budapesti Honvéd Sportegyesület  

Február 22., péntek

13.00.: Dunaújvárosi Egyetem – Maarsk Graphics – FTC-Telekom Waterpolo

Február 23., szombat

16.00.: RB- Tatabánya – Szeged SZTE

 Szabadnapos: UVSE Hunguest Hotels

 

(FOTÓ: Lénárt Márton, archív)

Kövess minket Instagramon

Kezdjen gépelni, majd nyomjon Enter-t a kereséshez