Elhunyt dr. Gulyás István törzsszurkolónk…

                        

Szomorú hírt kaptunk a héten. Elhunyt dr. Gulyás István törzsszurkolónk.

Valamikor 2006 körül látogattak ki először fiával együtt egy vízilabda meccsre. Aztán olyan szinten megfertőzte őket az uszoda világa, hogy egyetlen hazai mérkőzésről sem hiányoztak. De ott voltak Szolnokon, Szegeden, vagy éppen a Komjádiban a nagy Vasas elleni rangadókon. Nem egyszer külföldre is elkísérték a csapatot, amikor a Bajnokok Ligája soros ellenfeléhez látogattunk.

Büszkévé tették a klub sikerei. Bosszantotta, ha kikapott a kedvencekből álló csapat. Mert mindenki a kedvence volt, aki 2006-tól kezdődően egri sapkát húzott. Még ha bántotta is egy-egy becsúszott vereség, a játékosokkal mindig megértő volt. A játékvezetőkkel azonban koránt sem. Volt összehasonlítási alapja. Aktív korában, a civil életben törvényszéki bíróként dolgozott. Mégis az egyik legszubjektívebb bíráskodás mellett zajló sportágba lett szerelmes. Sokszor elmondta: nem sokáig gyakorolhatta volna hivatását, ha ő is egy-két sípmesterhez hasonlóan bíráskodik.

Amikor megalakult Egerben a szurkolói klub, az elsők között váltotta ki tagságiját. Ma már erre nem lesz szüksége, valahonnan fentről szurkol. Rá jellemző módon, szívvel lélekkel. Még akkor is, ha a szíve felmondta a szolgálatot. Emlékezni fogunk rád Pista! Nyugodj békében!

Kövess minket Instagramon

Kezdjen gépelni, majd nyomjon Enter-t a kereséshez