Hibátlan hétvége a Dél-keleti Gyermek Bajnokságokban

Petrovai Márton és Holló Tivadar csapatai hat győzelemmel zárták a hétvégét.


Petrovai Márton, a ZF-Eger Dél-keleti Gyermek Bajnokság I-ben szereplő csapatának edzője: – Ebben a bajnokságban sok olyan játékosnak lehetőséget tudok adni, akik az országosban még nem tudtak medencébe ugrani. Amit elvártam tőlük, azt mindenki maximálisan teljesítette, aminek két nagyon magabiztos győzelem lett az eredménye. A következő mérkőzés Nagyváradon lesz, amit a gyerekek már most várnak.

 

Eredmények:

Dél-keleti Gyermek Bajnokság I., Piros-csoport, 3. forduló
B.Sport-KÓPÉ – ZF-Eger
3-21 (1-6, 0-5, 0-5, 2-5)
Egri gólszerzők: Domokos Dániel 7, Bukta Milán, Román Lázár 3-3, Krizsai Bence, Lukács László, Bajkó Adrián 2-2, Farsang Rajmund, Krizsai Ádám 1-1.

ZF-Eger – Szentes
15-4 (4-1, 3-1, 2-0, 6-2)
Egri gólszerzők: Domokos Dániel 5, Krizsai Bence 3, Farsang Rajmund, Erdei Bence, Bata Vince, Bukta Milán, Antal Bálint, Lukács László, Román Lázár 1-1.


Holló Tivadar, a ZF-Eger Dél-keleti Gyermek Bajnokság III-ban szereplő csapatának edzője: – Betegségek tizedelték a csapatot, illetve egy kéztörés is hátráltatta a munkánkat a felkészülés során, de ettől függetlenül biztatóak az eredményeink. Rengeteget dolgozunk minden edzésen, de még ennél is több kell. Dicséretet érdemel a csapat, mert nagyon kemény ritmusban jöttek a mérkőzések mind a két napon. Ez még felnőtt szinten is komoly feladat. Szombaton jobban pörögtünk, vasárnap a szívünk vitt előre. Folytatjuk a munkát tovább, hiszen szeretnénk még tovább fejlődni, és még szorgalmasabb és fegyelmezettebb lenni az edzéseken és a mérkőzéseken

 

Eredmények:

Dél-keleti Gyermek Bajnokság III., Piros-csoport, 3. forduló
Szegedi Vízipóló Suli – ZF-Eger
2-7 (1-0, 0-1, 1-3, 0-3)
Egri gólszerzők: Lugosi Csongor 3, Rónai Patrik 2, Szőke Damján, Ponyi András 1-1.

Crisul Oradea (román) – ZF-Eger
4-6 (2-1, 2-1, 0-3, 0-1)
Egri gólszerzők: Lugosi Csongor, Rónai Patrik 3-3.

ZF-Eger – Szentes Fiú
11-3 (3-1, 1-0, 4-1, 3-1)
Egri gólszerzők: Tomozi Kálmán, Ponyi András 3-3, Rónai Patrik 2, Lugosi Csongor, Balogh Miklós Botond, Kapás Zsombor 1-1.

ZF-Eger – Debrecen
12-6 (3-2, 3-1, 2-2, 4-1)
Egri gólszerzők: Lugosi Csongor 6, Ponyi András 3, Szőke Damján 2, Rónai Patrik 1.

 

(FOTÓ: Fehér Anna archív)

Kövess minket Instagramon

Kezdjen gépelni, majd nyomjon Enter-t a kereséshez