Az OSC fiataljai látogattak Egerbe

A leány Országos Utánpótlás Bajnokság küzdelmei során az OSC ellen mérkőztek meg csapataink.


 

Szilágyi Péter, a ZF-Eger leány ifjúsági csapatának edzője: – A bajnokság első feléhez képest történtek változások a csapatnál. Elég csak azt említenem, hogy Kékesi Bori Amerikába költözött. Az is nehezítette a dolgokat, hogy Rompos Dóra a válogatott edzőtáborában megsérült. Január hónap sok esetben a hiányzásokról szólt, nehezebben indultunk, mint ahogy szerettük volna. Fontos kiemelni, hogy a mérkőzést magabiztosan nyertük, főleg a második félidőben láthattunk egy rendkívül összetett játékot. Az első negyedben a támadásaink akadoztak, de aztán szépen beindultunk. Bódi Fruzsina kiemelkedően pólózott, mind védekezésen mind támadásban sokat hozzá tett a játékhoz. A fiatalok közül Horváth Laura is egyre meghatározóbb szerepet tölt be, Párkányi Réka szépen beilleszkedett, ő is megbízhatóan teljesített. Rajtuk kívül fontos volt Szilágyi Szabina és Rocska Lilla szerepe, akik nagyon szépen összefogták a csapatot. Stabilizáltuk a harmadik helyünket, bizakodva vágunk neki a bajnokság hátralevő részébe. Cél, hogy a legjobb négy között végezzünk.

 

Leány ifjúsági:

Országos Utánpótlás Bajnokság, A-csoport, 12. forduló
ZF-Eger – A-Híd OSC-Újbuda
13-3 (2-1, 2-1, 4-0, 5-1)
ZF-EGER: Podlovics A. – Párkányi R. 1, Katona Zs. 1, Horváth L., Bódi F. 6, Rocska L. 3, Szilágyi Sz. 2. Cs.: Sajtós V., Kiss A., Dobi D., Horák Zs. Edző: Szilágyi Péter.
Gól – emberelőnyből: 4/0. ill. 3/1.
Ötméteresből: – ill. 1/0.


 

Rüll Csaba, a ZF-Eger leány serdülő csapatának edzője: –  Nagyon örülünk a győzelemnek. Egy csapatként működtünk, a mérkőzés első másodpercétől jeleztük, hogy ma csak mi nyerhetünk. Végig uraltuk a találkozót, védekezésben és támadásban is egyaránt mi domináltunk. Sok leúszásunk volt, az egyetlen emberelőnyt, amit kaptunk, azt kihasználtuk. Nagy revans volt ez, sok esetben borsot törtek már az orrunk alá, de most minden a helyén volt. Az összes játékosom lehetőséget kapott, ami külön öröm. Dobi Dorina hat góljával elképesztően teljesített, Kiss Abigél center játéka pedig magáért beszélt. Mindenki hozzátette a mérkőzéshez azt a pluszt, ami kellett ehhez a remek produkcióhoz.

 

Leány serdülő:

Országos Utánpótlás Bajnokság, A-csoport, 12. forduló
ZF-Eger – A-Híd OSC-Újbuda
13-10 (4-2, 3-1, 2-3, 4-4)
ZF-EGER:
Túri D. – Pásztor F., Horváth L. 1, Dobi D. 6, Kovács M. 2, Simon E., Kiss A. 3. Cs.: Tarczali T., Horák Zs. 1, Végert J., Sajtós V., Pogonyi B. Edző: Rüll Csaba.
Gól – emberelőnyből: 1/1. ill. 10/1.
Ötméteresből: 2/0. ill. 4/3.


 

Rüll Csaba, a ZF-Eger leány gyermek csapatának edzője: – Mindenféleképpen fejlődést mutattunk a vereség ellenére. A mérkőzés képe nincs egyensúlyban az eredménnyel. Szépen játszottunk, de ki kell emelni, hogy rengeteg büntetőt kapott az OSC, ennek ellenére tartottuk velük a lépést. A találkozó során mindenki lehetőséget kapott nálunk. Jó volt látni, hogy bizonyos szituációkban azt kaptam vissza amit begyakoroltunk. Beszédes az is, hogy hat emberhátrányból négyet kivédekeztünk. Támadásban viszont gond, hogy nyolcból csak egyet értékesítettünk. Érdemes kiemelni, hogy Végert Julcsi és Lövei Zora remek teljesítményt nyújtottak. A győzelem most nem sikerült, ennek ellenére büszke vagyok a lányokra, folyamatos fejlődést mutatnak.

 

Leány gyermek:

Országos Utánpótlás Bajnokság, A-csoport, 12. forduló
ZF-Eger – A-Híd OSC-Újbuda
9-14 (2-3, 3-5, 3-3, 1-3)
ZF-EGER: Kovács L. – Pogonyi B., Juhász J., Tarczali T. 2, Végert J. 3, Keserű K. 1, Lövei Z. 2. Cs.: Brassó L., Soóváry D., Szilák L. 1, Hüse F., Jászberényi E., Fügedi J., Füzesi A. Edző: Rüll Csaba.
Gól – emberelőnyből: 8/1. ill. 6/2.
Ötméteresből: 2/2. ill. – 5/5.

 

(FOTÓ: Lénárt Márton)

Kövess minket Instagramon

Kezdjen gépelni, majd nyomjon Enter-t a kereséshez