Valami vége mindig egy új kezdete

Az Egri Vízilabda Klub mindig is híres volt arról, hogy az ország legjobb játékosait nevelte ki évről évre. Szerencsés dolog, hogy ez a fajta fiatalos lendület nem csak az utánpótlásunkat jellemzi, hanem hatással van az egész klub működésére is.

A mai napon egy teljes arculati megújulást ismerhetnek meg a vízilabda szerető emberek, hiszen egy kimondottan fiatalos, lendületes új címert kapott egyesületünk. Összességében száznyolc év tradícióját, a gárda legendás kék színét, illetve egy innovatív, valódi huszonegyedik századi felfogást ötvöz az új logónk.

Első pillantásra a kristálytiszta víz nyugalmát láthatjuk benne, ám közelebbről már sugárzik belőle, hogy, aki szembe találkozik ezzel a címerrel, annak nem lesz egyszerű dolga. Az Egri Vízilabda Klub filozófiáját hűen tükrözi a folyamatos megújulás, így a mai napon egy új időszámítás kezdődik a Bitskey Aladár Uszodában.

A célok egyértelműek, minden színtéren szeretnének csapataink a legmagasabb szinten küzdeni hétről hétre, büszkén viselve a letisztult logót. Nagyon bízunk benne, hogy szurkolóinknak is elnyeri a tetszését csapatunk új megjelenése, már lelki szemeink előtt látjuk, ahogy a jövő nagy reménységei ezen címert viselve tapsolnak egy-egy Hosnyánszky-csavar, vagy Szilágyi-bomba után.

Minden változik, minden fejlődik, hogy egyre jobbak lehessünk, ám egy dolog örök marad: „gyerünk gyerekek, egy város veletek!” Hajrá, Eger!

 

Kövess minket Instagramon

Kezdjen gépelni, majd nyomjon Enter-t a kereséshez