Szoros meccsek a Szentessel

A fiú Országos Utánpótlás Bajnokságban szereplő együtteseink izgalmas találkozókon vehettek részt a vasárnapi játéknapon.


 

Tóth Kálmán, a ZF-Eger fiú ifjúsági csapatának edzője: – Csak ismételni tudom magam, hiszen nagyon meg vagyok elégedve a gyerekekkel, mert nagyon elszántan dolgoznak. Sok esetben szégyellem is magam, hogy sokszor szigorú vagyok velük, ezért is mondom azt, hogy le a kalappal előttük, mert nagyon rendesen végrehajtanak mindent, amit mondok nekik.

 

Fiú ifjúsági:

Országos Utánpótlás Bajnokság, A-csoport, 9. forduló
ZF-Eger – Legrand Szentes
11-12 (1-2, 3-2, 2-2, 2-2) b.u.: 3-4
ZF-EGER: Tóta G. – Sík B., Sári A. 1, Hoffmann B. 3, Mező Á. 1, Hajdu B., Szőke Á. 1. Cs.: Bögös Zs. – Kormos G., Lőrincz Á. 2, Szőke D. Edző: Tóth Kálmán.
Gól – emberelőnyből: 7/1. ill. 10/2.


 

Tóth Kálmán, a ZF-Eger fiú serdülő csapatának edzője: – Megmondom őszintén, hogy engem nagyon frusztrál serdülő korosztályban az eredményességre való törekvés, mert én szakmailag úgy gondolom, hogy ezeknél a gyerekeknél még nem ez a legfontosabb. Sokkal inkább az, hogy minél több játéklehetőséget kapjanak, hogy megszeressék a vízilabdát. Itt annak kellene a célnak lennie, hogy minél többen ennél a sportnál maradjanak, ezért mindenkinek szerepelnie kell, lehetőleg minél többet, hogy minél jobb legyen.

 

Fiú serdülő:

Országos Utánpótlás Bajnokság, A-csoport, 9. forduló
ZF-Eger – Legrand Szentes
10-16 (2-5, 3-6, 3-2, 2-3)
ZF-EGER: Bene G. – Rapi Á., Lőrincz Á. 4, Kovács L., Gólya N. 1, Tymcyna M. 1, Hajdu B. 3. Cs.: Pogonyi R. – Kocsis A. 1, Krizsai B., Biros S., Krizsai Á., Román L., Farsang R. Edző: Tóth Kálmán.
Gól – emberelőnyből: 10/2. ill. 11/5.
Ötméteresből: – ill. 2/2.


 

Petrovai Márton, a ZF-Eger fiú gyermek csapatának edzője: – Nagyon izgalmas meccset játszottunk a Szentessel, amely csapat jóval hátrébb helyezkedik el a bajnokságban, mint mi, de ez a gyermek korosztálynál egyáltalán nem mérvadó még. Sok fegyelmezetlenségből kaptunk gólokat, ezért is lett ilyen szoros az eredmény. Kiemelni Antal Bálintot szeretném, akinek a találatával nyertük meg a meccset.

 

Fiú gyermek:

Országos Utánpótlás Bajnokság, A-csoport, 9. forduló
ZF-Eger – Legrand Szentes
14-13 (4-2, 5-5, 2-4, 3-2)
ZF-EGER: Pogonyi R. – Biros S., Farsang R. 1, Román L., Tymcyna M. 5, Krizsai Á. 2, Krizsai B. 2. Cs.: Bata B. – Domokos D. 3, Eördögh D., Erdei B., Antal B. 1. Edző: Petrovai Márton.
Gól – emberelőnyből: 14/2. ill. 13/2.
Ötméteresből: 3/3. ill. 1/1.

 

(FOTO: Sulyok Erika, archív)

Kövess minket Instagramon

Kezdjen gépelni, majd nyomjon Enter-t a kereséshez