Nem okozhat gondot a Honvéd

Szerda este, a Kőér utcai bajnokin a magabiztos győzelem a cél, ami mellett a BVSC ellen is felkészülhet a ZF-Eger női együttese.


 

OB I., NŐK, ALAPSZAKASZ, 8. FORDULÓ

BUDAPESTI HONVÉD SE (10.) – ZF-EGER (5.)

BUDAPEST, KŐÉR UTCA, NOVEMBER 28., SZERDA, 20.00.

V.: BUJKA JÁNOS, NÓVÉ GYULA.

 

Az első negyedet leszámítva, igazán ragyogóan sikerült a ZF-Eger női csapatának legutóbbi, Szentes elleni mérkőzése, hiszen a 0-3-as rajt után, végül öt találattal sikerült megnyerni a rangadót. Négy nappal a hétvégi meccset követően, szerda este ismét az OB I-es alapszakasz jelent kihívást.

Habár ezúttal nem hazai környezetben, hanem idegenben szerepelnek a lányok, mégis kijelenthető, papíron könnyebb ütközet következik. Az ellenfelet legalábbis az a Budapesti Honvéd SE jelenti, amely alakulat eddigi hat bajnokijából egyetlen pontot sem tudott szerezni, és így áll a tabella utolsó helyén.

Mindebből kiindulva, ráadásul belegondolva, hogy a sárga-kékek az utóbbi hetekben folyamatosan egyre jobb teljesítményt nyújtanak, nem szabad, hogy problémát okozzon a hétközi találkozó. Az esélyeket csak tovább növeli, hogy nincs sérültje, betege a csapatnak, avagy a Biros Péter és Szilágyi Péter által irányított szakvezetés lehető legerősebb felállásában küldheti vízbe a tanítványokat.

Ami pedig az összecsapásra való felkészülést illeti, vasárnap természetesen pihenő napot kaptak az egriek, akik így hétfő délelőtt kezdték újra a munkát. A programban a szokásos gyakorlás mellett elég sok úszás szerepelt, ami nem véletlen, hiszen december 8-án a BVSC elleni hazai mérkőzés következik a Honvéd után, amely egészen biztosan nehezebb ütközet lesz. Azt a meccset egyébként az M4 Sport is élőben közvetíti, ami pedig újabb remek erőpróba lehet a ZF-Egernek, hol is tart a mezőnyben.


 

A 8. forduló további párosításai:

2018. November 28., szerda
18.15.: BVSC-Zugló – Dunaújvárosi Egyetem-Maarsk Graphics
19.30.: RB-Tatabánya – UVSE
December 1., szombat
11.00.: Hungerit Szentes – Szeged SZTE
Szabadnapos: FTC-Telekom

 

(FOTO: Lénárt Márton, archív)

Kövess minket Instagramon

Kezdjen gépelni, majd nyomjon Enter-t a kereséshez