Új szezon, új remények

Szurkolói Klubunk régi, és új tagjai a hétvége alkalmával átvehették szezonbérletüket, majd jöhetett újra a bíztatás.


 

Immáron komoly tradíció, hogy az éppen aktuális szezon legelső hazai férfi OB I-es mérkőzése előtt az Egri Vízilabda Klub (EVK), és annak Szurkolói Klubjának tagjai egy kötetlen beszélgetéssel egybekötött szezonnyitót tartanak.

A szombati, KSI elleni összecsapást megelőzően, az EVK ügyvezető-elnöke, Szécsi Zoltán, illetve a férfi csapat vezetőedzője, Dabrowski Norbert várta a klubtagságukat idén is megújító, avagy első alkalommal kiváltó drukkereket.

Minden szezon rengeteg új lehetőséget rejt magában. A szurkolók már a nyár során találgatnak, izgatottan beszélgetnek a csapat előtt álló kihívásokról. Milyen lesz az idei együttes? Milyen célkitűzések fogalmazódtak meg? Hogyan alakul a jövő? Belépve a Bitskey Aladár Uszoda első emeleti klubhelységébe, izgatott drukkereket láttunk, akik kiéhezetten várták, hogy hőn szeretett csapatuknak újra tapsolhassanak.

Szurkolói Klubtagok szezonnyitója, 2018.10.20. (FOTO: Sulyok Erika)

Szurkolói Klubtagok szezonnyitója, 2018.10.20. (FOTO: Sulyok Erika)

A mérkőzés előtt következett az éves bérletek átadása, amit Szécsi Zoltán köszöntője előzött meg. A játékosként három olimpiai aranyérmet szerző hálóér két dolgot emelt ki beszédében: a családias légkör változatlan marad, emellett a csapat folyamatosan erősödni fog. Dabrowski Norbert is szót kért, aki a célkitűzések tekintetében elmondta, hogy mindenképp éremért fog küzdeni az idei csapat is.

Az összecsapás megkezdése előtt a szurkolók tehát átvehették személyre szóló bérleteiket, ami mellé ezúttal is járt külön ajándék. Ezt követen, izgatottan vonultak a Bitskey-uszoda lelátójára, hiszen a játékosok már várták, hogy belekezdjenek a buzdításba. Mi a magunk módján ismét megtapasztalhattuk, hogy ezek az alkalmak is megmutatják, Egerben jóval több ez, mint egy egyszerű szurkoló-csapat kapcsolat. Aki egyszer ezt megtapasztalja, rájön, hogy a vízilabda világában a ZF-Eger továbbra is egy különleges családnak számít.

 

Sütő Gergő
(FOTO: Sulyok Erika)

Kövess minket Instagramon

Kezdjen gépelni, majd nyomjon Enter-t a kereséshez