Szerdától Rüll Csaba Emléktorna

Hat csapat részvételével, két napon át tart majd a leány serdülő korosztálynak kiírt felkészülési torna.


 

Hagyományteremtő céllal, első alkalommal rendezi meg a Rüll Csaba Emléktornát az Egri Vízilabda Klub, amellyel a nyári felkészülésen túl, a korábbi kiváló kapus és testnevelő emléke előtt is megfelelően adózhatnak a résztvevők.

A felkészülési tornát egészen pontosan a 2002-ben és annál később született lányoknak szervezik, és összesen hat együttes vesz rajta részt. A kétnapos esemény szerdán a hivatalos megnyitóval kezdődik, 11 órától azonban már az első mérkőzést is megtekinthetik az érdeklődők.

A lebonyolítás alapján, előzetesen két csapatba sorolták a mezőny tagjait. Az A-jelű hármasban a házigazda ZF-Eger serdülő gárdája mellett a Győr, valamint a szlovákiai Piestany alakulata szerepel majd, míg a B-ben az FTC, az OSC, illetve egy amerikai társaság, a Nem Trier Aquatics.

A szerdai csoportkörben mindenki megmérkőzik minden csoportellenfelével, csütörtökön pedig az első kettő helyezett keresztbe játszik az elődöntőkben. Ezt követően jön az ötödik helyről döntő összecsapás, végül a bronzmeccs és a döntő. A találkozók helyszínéül a Bitskey Aladár Uszoda szolgál, a tornára pedig minden érdeklődőt szeretettel várunk.


 

A Rüll Csaba Emléktorna menetrendje:

2018. Augusztus 8., szerda
10.50.: Megnyitó
11.00.: ZF-Eger – Győr
12.15.: OSC – New Trier Aquatics (amerikai)
13.30.: Győr – Piestany (szlovákiai)
14.45.: FTC – OSC
16.00.: ZF-Eger – Piestany
17.15.: FTC – Nem Trier Aquatics

Augusztus 9., csütörtök
10.00.: Elődöntő 1., A1 – B2
11.15.: Elődöntő 2., A2 – B1
12.30.: Mérkőzés az 5. helyért
13.45.: Mérkőzés a 3. helyért
16.00.: Döntő
17.15.: Eredményhirdetés

Kövess minket Instagramon

Kezdjen gépelni, majd nyomjon Enter-t a kereséshez