Angyal, Bedő és Kovács is ott lesz a Duna Arénában

Három játékos készülhet a Világliga budapesti Szuperdöntőjére a ZF-Eger idei férfi csapatából.


 

A klubszezon végeztével, az első nyári válogatott világeseményt a magyar fővárosban, Budapesten rendezik, már, ami a férfiak mezőnyét illeti. A Világliga Szuperdöntőjében nyolc együttes között veheti fel a versenyt a házigazda magyar válogatott, június 18-23-ig.

Az esemény közelségére való tekintettel, Märcz Tamás szövetségi-kapitány meg is nevezte azt a tizenhárom játékost, akik a piros-fehér-zöld csapat tagjaként részt vehetnek a megmérettetésen. Ezek alapján a ZF-Eger idei együtteséből három pólós készülhet a budapesti versenyre.

Angyal Dániel, Bedő Krisztián és Kovács Gergő így tehát Ausztrália, Montenegró, valamint Japán ellen már biztosan bizonyíthat, az igazi „tánc” azonban a csoportkör után kezdődik, bízunk benne, a lehető legjobb magyar eredménnyel.


 

A magyar férfi válogatott Világliga Szuperdöntőjén szereplő csapata:

Kardos Gergely, Nagy Viktor (mindkettő Szolnok) – kapusok. Angyal Dániel (ZF-Eger), Bátori Bence (Szolnok), Bedő Krisztián (ZF-Eger), Erdélyi Balázs (OSC), Jansik Dávid (Szolnok), Kovács Gergő (ZF-Eger), Manhercz Krisztián (FTC), Mezei Tamás (Szolnok), Pohl Zoltán (FTC), Vámos Márton (FTC), Zalánki Gergő (Szolnok) – mezőnyjátékosok.

 

(FOTO: waterpolo.hu)

Kövess minket Instagramon

Kezdjen gépelni, majd nyomjon Enter-t a kereséshez