Az utolsó szavak, kavargó érzések

A szezon utolsó meccsét követően, Dabrowski Norbert, Braniszlav Mitrovics, Csiszár Boldizsár, valamint Biros Barna értékelt.


 

Dabrowski Norbert, a ZF-Eger vezetőedzője: – Egy kicsit elfáradtam a végére, bár a Barceloneta meccs végén sokkal fáradtabbnak éreztem magam. Úgy gondolom, hogy megcsinálták amit kértem. Jobb lett volna úgy zárni a szezont, hogy megvertük a Szolnokot, látszott is, hogy akarjuk. Az idén nyolcszor játszottunk egymás ellen, s eddig négy-négy volt. Ezzel eldőlt, hogy a Szolnok jobb volt nálunk ebben a szezonban. Mi motiváltabbak voltunk az elején, ők meg pontosabbak. Ez döntött. Voltunk már ötödikek, negyedikek, hatodikok, most megint hatodikok vagyunk. Úgy gondolom, hogy az eredményjelző nem hazudik. Akik előttünk végeztek, azok jobb pólót játszottak, mint mi. Nagyon bízom benne, hogy jövőre újra itt tudunk lenni, a Bajnokok Ligája végjátékában, nem véletlen, hogy ezt a keretet hoztuk össze. Januártól, amikortól elindultak az új klubbokba való szerződések aláírásai egy nagyon nehéz időszakot zártunk. Amitől féltettek bennünket, az nem igazolódott be, becsülettel megcsinálták a szezont a játékosok, a becsülete mindenkinek megmaradt, még ha ez a korai átigazolási sorozat az eredmény rovására is ment. Jövőre ugyanitt, mert én nagyon motivált vagyok, s üzenem a kétkedőknek, hogy higgyenek bennünk, jó csapatunk lesz.

Braniszlav Mitrovics, az egriek csapatkapitánya: – Az első félidőben minden rendben volt, aztán a nagyszünetet követően sajnos szétestünk, nem tudom miért.Nagyon sajnálom, de úgy érzem, hogy nincs miért szégyenkeznünk, nem volt ez rossz szezon. Büszkék lehetünk rá, sok nagy csatát vívtunk, többségében sikerrel. Kavarognak bennem az érzések, hiszen utoljára játszottam a ZF-Eger színeiben. Ennek a nagy családnak örömmel voltam a tagja, de az igazi érzések a következő napokban, amikor már csend lesz, akkor törnek majd elő. Köszönöm, hogy itt lehettem!

Final Eight, 3. nap, ZF-Eger – Szolnoki Dózsa VSC 6-10, 2018.06.09. (FOTO: Fehér Anna)

Final Eight, 3. nap, ZF-Eger – Szolnoki Dózsa VSC 6-10, 2018.06.09. (FOTO: Fehér Anna)

Csiszár Boldizsár, a ZF-Eger kapusa: – Közel négy perc jutott nekem ebből a tornából, de a parton is nagyon el lehet fáradni. Abba már nem mennék bele, ami már sokszor elhangzott, hogy az első meccset elveszteni az mit is jelent. A tegnapi győzelem után a keserű érzések kicsit csillapodtak, ma helytálltunk, ami talán a legfontosabb. Az első meccsen semmi nem jött össze, tegnap sok minden, ma meg mindenki odatette szívét lelkét, ezzel együtt sem sikerült. Ennek a tizennégy embernek ez volt így együtt az utolsó meccse, végig küzdöttünk, hajtottunk – egymásért is.

Biros Barnabás, az egriek pólósa: – Fantasztikus érzés a világ legjobbjai között játszani, nagyon örülök, hogy lehetőséget kaptam, hogy ez megadatott nekem. Azért van bennem egy kis elkeseredettség, mert nem voltunk képesek nyerni. Ebben a csapatban megtiszteltetés számomra játszani, de nagyon reménykedem benne, hogy szeptembertől még nagyobb feladat vár rám, mert a ZF-Eger név kötelez, bármilyen összetételben is.

 

(FOTO: Fehér Anna)

Kövess minket Instagramon

Kezdjen gépelni, majd nyomjon Enter-t a kereséshez