Újabb amerikai visszatérő!

Valics Bencével ellentétben azonban nem egri nevelés a ZF-Eger jövő évi férfi csapatának utolsó előtti igazolása.


 

Kicsit felgyorsultak az események azóta, mióta a ZF-Eger bronzérmével véget ért a 2017/2018-as bajnoki szezon, már ami az átigazolási információkat illeti. Az eddigi bejelentések alapján, eddig tizenhárom játékost tudunk felsorolni a jövő évi együttes kapcsán.

Ismétlésként, Decker Ádám, Hosnyánszky Norbert, Sztrahinja Rasovics, Angelosz Vlahopulosz, Marko Avramovics, Valics Bence, Biros Barnabás, Csiszár Boldizsár, Kürti Dominik, Magyar Márton, Sánta Dániel, Gyárfás Tamás és Lukács Dorián már elkötelezte magát a Dabrowski Norbert és Petrovai Norbert által trenírozott gárdába.

Két hely viszont még kiadó volt, amiből most egy újabb pólósról rántjuk le a leplet. Címünkben már utaltunk rá, hogy egy olyan személyre kell gondolni, aki ebben a szezonban nem Magyarországon vízilabdázott, Valics Bencéhez hasonlóan ugyanis az Amerikai Egyesült Államokban űzte pályafutását.

Nem húzzuk tovább a dolgot, nevezetesen Tóth Bendegúzról van szó, aki legutóbb a 2014/2015-ös bajnoki évadban pólózott a magyar OB I-ben, azóta egyetemi tanulmányai mellett a tengerentúlon szerepelt. A hazánkban a Honvédban felcseperedő, 1993-as születésű szélső a napokban tér haza Magyarországra, ezek után pedig honlapunk is részletesebben foglalkozik majd azzal, milyen gondolatokkal mondott igent az egri lehetőségre Tóth Bendegúz.

Kövess minket Instagramon

Kezdjen gépelni, majd nyomjon Enter-t a kereséshez