Korlátozott számú jegyek Genovába

Nem sok belépő áll rendelkezésünkre a Bajnokok Ligája Final Eight-re, éppen ezért gyorsnak kell lenniük az utazni kívánóknak.


 

Június 7-9., Genova. A 2017/2018-as klubszezon utolsó lényeges dátuma és helyszíne. Ki ne tudná már, hogy ekkor és itt rendezik a Bajnokok Ligája nyolcas döntőjét, amelynek sorozatban negyedik esztendeje a ZF-Eger férfi együttese is fontos résztvevője lesz.

A sorsolásról korábban már beszámoltunk, amely szerint a mieink elsőként a CNA Barceloneta együttesével nézhetnek farkasszemet. A remélhetőleg sikeres negyeddöntőt követően, az Olymapiakosz Pireusz – Spandau 04 Berlin meccs győztese (vagy vesztese) vár a mi párharcunk két felére. Egyelőre ennyi a biztos.

Sok egri szurkoló érdeklődött már, hogyan lehet jegyhez jutni. Nos, az Európai Úszószövetség (LEN) illetékesei a napokban tájékoztatták az Egri Vízilabda Klubot a belépőjegyek elosztásáról, és azoknak árairól. Nem túl kedvező hír, hogy túlzottan sok tikett nem áll rendelkezésünkre, ezért azoknak, akik eddig nem jelezték felénk jegyvásárlási szándékukat, sietniük kell, mert nem sok belépőnk maradt.

Az árakat illetően, tudni kell, hogy az olasz szervezők háromnapos bérletet bocsájtottak ki, aminek ára 100 euró fejenként. Az egri klub jegyeit Szurkolói Klubtagjainak 25.000 forintért, míg mindenki másnak 30.000 forintért árulja. Itt jegyeznénk meg, hogy azok a drukkerek, akik az előbbi körhöz tartoznak, az összeg befizetésével automatikusan kapnak egy külön erre az eseményre készített pólót. Ezt a felsőt egyébként bárki megvásárolhatja magának 5.000 forintért.

Ezúton hívjuk fel tehát még egyszer arra a figyelmet, hogy nem sok belépőnk maradt, vagyis tényleg gyorsnak kell lenniük azoknak, akik szeretnének jegyhez jutni. Jelentkezni kizárólag a info@egerwaterpolo.hu e-mail címen, vagy Láng Petránál a +36-70-930-9341-es telefonszámon lehet, egészen a készlet erejéig.

Végezetül annyit mindenképpen megjegyeznénk, hogy az előző két kiírás budapesti hatos döntőjének esetében könnyebb helyzetben voltunk, hiszen a szervezőbizottság is magyar volt. Ez esetben elég nehézkes az információáramlás, ami nem könnyíti meg a dolgunkat. Tudjuk azt is, hogy a kiutazni kívánó szurkolóink számára sem egyszerű így a helyzet, mindenesetre mi mindettől függetlenül köszönjük a megértést, és bízunk benne, minél többen találkozunk a helyszínen.

Kövess minket Instagramon

Kezdjen gépelni, majd nyomjon Enter-t a kereséshez