Új bekk a csapatban!

Itt a tizenharmadik, avagy a ZF-Eger jövő évi férfi csapatának legújabb igazolása.


 

Továbbra sem jelentettünk be minden játékost, már ami a ZF-Eger férfi együttesének 2018/2019-es keretét illeti, az eddigi tizenkét személy ugyanis elég kicsi létszámot jelentene a szezon sikeres teljesítését illetően.

Amit ugyebár eddig biztosan tudunk, hogy Decker Ádám, Hosnyánszky Norbert, Sztrahinja Rasovics, Angelosz Vlahopulosz, Marko Avramovics, Valics Bence, Biros Barnabás, Csiszár Boldizsár, Kürti Dominik, Magyar Márton, Sánta Dániel és Gyárfás Tamás már biztosan sárga-kék színekben folytatja a következő idényben, most pedig következzen egy újabb érkező bemutatkozása!

– Eléggé meglepett a dolog, pláne, hogy olyan számról volt a telefonomban nem fogadott hívás, amit egyáltalán nem ismertem – emlékezett vissza arra a pillanatra Lukács Dorián, amikor megtudta, a hevesi megyeszékhelyről érkezik megkeresés.

– Aztán, amikor láttam, hogy sms is érkezett ugyanettől a személytől, és a végén Dabrowski Norbert neve szerepelt, már kezdtem sejteni, hogy miről lehet szó. Természetesen ezt követően, rögtön vissza is hívtam, és első kérdésként meg is kaptam, hogy szeretnék-e Egerbe igazolni. Mi mást mondhattam volna erre, minthogy nagyon örülök a megkeresésnek, hogy szívesen mennék, és nagy megtiszteltetésnek gondolom az egészet. Őszintén szólva, egy nagyon jó lehetőségnek gondoltam, nem is sokat gondolkoztam rajta. Szinte rögtön igent mondtam, a folytatásban aztán már csak Bárány Attila klubvezetővel kellett megállapodnom a részletekről. Mindez pár napot vett igénybe, szóval viszonylag gyors lefolyású megállapodásról beszélhetünk.

 A medencében elfoglalt helyét tekintve bekk pozícióban szereplő pólós Szolnokon nevelkedett, majd egy szentesi klubváltás után az elmúlt két esztendőt az idén Európa Kupa elődöntőt játszó Miskolc együttesénél töltötte. Hogyha az eddigi állomásokat nézzük, valóban komoly ugrás következik a pólós karrierében, akinél arra is kíváncsiak voltunk, mi győzte meg az átigazolásról.

– Ahogy mondtam, nem nagyon gondolkodtam, hiszen az egri vízilabda hívó szavára nem lehet nemet mondani – fogalmazott Lukács Dorián.

– Gondolhatunk itt sok mindenre, mint például az Egerben zajló szakmai munkára, amit Dabrowski Norbert személye garantál, de vonó volt az egész közeg, illetve a Bajnokok Ligájában való szereplés lehetősége is. Hogyha mindent összevetünk, tényleg egy olyan esély volt ez számomra, amit meg kellett ragadnom. Sokan meg is lepődtek a környezetemben, de mindenekelőtt gratuláltak, hiszen pontosan tudják, mekkora előrelépés ez most a pályafutásomban. A család is nagyon örült, bár szerintem, édesapám már hamarabb tudott az egészről, mint én, mert Dabrowski Norbi először még vele beszélt. Összegezve az érzéseimet, nagyon várom már, hogy elkezdhessem a munkát új klubomban, és természetesen mindent el fogok követni az érdekében, hogy minél hamarabb beilleszkedjek, és megfelelő teljesítménnyel háláljam meg a belém fektetett bizalmat.

Kövess minket Instagramon

Kezdjen gépelni, majd nyomjon Enter-t a kereséshez