Jobban bírta a Szolnok

Dabrowski Norbert, Cseh Sándor, Uros Csucskovics és Nagy Viktor értékelése.


 

Dabrowski Norbert, a ZF-Eger vezetőedzője: – Először is gratulálok a Szolnoknak, ugyanúgy, ahogy ők is megtették, amikor mi győztünk. Úgy gondolom, semmi extra nem történt, háromszor megverni a Szolnokot zsinórban gyakorlatilag lehetetlen küldetés. Kétszer sikerült, nyilván hittem benne, hogy harmadszor is meg tudjuk csinálni, de hát így nem, ahogyan ma játszottunk. Biztos jó dolog két elődöntő között egy világválogatottal játszani… Így van a versenynaptár, tudtuk előre, hogy nehéz lesz, megpróbáltam mindent megtenni annak érdekében, hogy frissebbek maradjunk, de ez nem sikerült. Szombaton folytatjuk, az is egy teljesen más mérkőzés lesz, szerintem ennél kiélezettebb is. A legrosszabb az benne, hogy a Fradi sétálgat körbe a stadionban, cipeli a kupát, pihen, majd kap innen egy teljesen fáradt ellenfelet. Ettől függetlenül nyilvánvalóan azt szeretném, ha ezek mi lennénk.

Cseh Sándor, a Szolnoki Dózsa VSC trénere: – Én is saját csapatomnak szeretnék gratulálni, jól játszottunk ma. Szerintem azon kívül, hogy magasabb fordulatszámon és pontosabban játszottunk, mint eddig, más nem történt. Ma az a bizonyos fáradtság fejben, testben, ami minket jellemzett az elmúlt napokban, az most az Egernél jött ki. Lesz még egy mérkőzés, úgy gondolom, hogy abszolút háromesélyes a találkozó, úgyhogy szombaton fog eldőlni. Attól függetlenül ma végig vezettünk, viszonylag magabiztosan. Nem szeretem az ilyen mérkőzéseket, ahol az utolsó percek egy végleg cserés kiállítással végződnek. Azt gondolom, 10-6-ra vezettünk négy perccel a vége előtt, amúgy is megnyertük volna a találkozót. Nem az én dolgom ezt eldönteni, de a partról abszolút jogosnak tűnt az ítélet. Szombaton találkozunk.

Uros Cucskovics, az egriek játékosa: – Én is gratulálok a Szolnoknak. Mint, ahogy az eddigi mérkőzéseken, ma is nagyon küzdős meccset vívtunk egymással. A következő találkozó nehéz lesz szombaton, de szerintem ugyanakkora esélyünk van a győzelemre, mint a szolnokiaknak. Azért fogunk küzdeni, hogy bekerüljünk a döntőbe.

Nagy Viktor, a szolnokiak kapusa: – Örülök annak, hogy türelmesek és higgadtak voltunk, és, hogy bírtuk fejben. Egy nem túl jó időszak van mögöttünk és azért nem volt könnyű ide jönni, újra az Egerrel játszani. Büszke vagyok a csapatra, hogy így ugrottunk be a vízbe, így hajtottunk, és mondom még egyszer, higgadtak tudtunk játszani. Bízom benne, hogy szombaton is ugyanígy fogunk beugrani a vízbe. Nyilván mindkét csapat győzni akar, ennél még brusztosabb meccsre lehet számítani, ezzel egyet értek én is a Dabrowski Norbival. Nyerni akarunk otthon.

ZF-Eger – Szolnoki Dózsa VSC 6-12, 2018.05.02. (FOTO: Lénárt Márton)

ZF-Eger – Szolnoki Dózsa VSC 6-12, 2018.05.02. (FOTO: Lénárt Márton)

Farczádi Balázs
(FOTO: Lénárt Márton)

Kövess minket Instagramon

Kezdjen gépelni, majd nyomjon Enter-t a kereséshez