Szerda, Szolnok, Szurkolókkal!

A férfi OB I-es bajnokság elődöntőjének első mérkőzésére is indít szurkolói különbuszt az Egri Vízilabda Klub.


 

Mint azt bizonyára nagyon sokan tudják, vasárnap délután 8-7-es győzelemmel zárta az E.ON férfi OB I. középszakaszát a ZF-Eger együttese, így a legyőzött Szolnoki Dózsa VSC ellen mérkőzhet meg az elődöntőben is.

Az egyik fél hetedik megszerzett pontjáig tartó párharc a szolnokiak jobb helyezése miatt számunkra idegenben kezdődik, ami pedig a jelenlegi állást illeti, 3-3-mal startolnak a felek. Az első meccs tehát a Vízilabda Arénában lesz, méghozzá április 25-én, szerdán.

Az Egri Vízilabda Klub ezúttal is elindítja megszokott szurkolói különbuszát. Várjuk a jelentkezéseket már mostantól, egészen kedd este 19 óráig, kizárólag Fenyves Balázsnál, a +36-30-313-9993-as telefonszámon, vagy a fenyves.balazs@egerwaterpolo.hu e-mail címen. Fontos, hogy azok a drukkerek, akik nem a szervezett úton kívánják megközelíteni Szolnokot, de a vendég szektorban szeretnének helyet foglalni, azok jelentkezését is várjuk, a tikettek rendelésében is tudunk ugyanis segíteni.

Indulás szerdán 13.30-kor, az Egri Termálfürdő Petőfi téri főbejárata elől, a találkozó ugyanis 16 órakor kezdődik.

A költség Szurkolói Klub-tagjainknak 3.000 forint, mindenki másnak 3.500 forintot. Az ár ezúttal is tartalmazza a mérkőzés belépőjegyét, illetve az utazást, szóval innentől kezdve, nincs más hátra, mint jelentkezni, és a helyszínen kiszurkolni a fiúk győzelmét.

 

(FOTO: Lénárt Márton, archív)

Kövess minket Instagramon

Kezdjen gépelni, majd nyomjon Enter-t a kereséshez