Megint hátul nyertük meg

Dabrowski Norbert, Vladimir Gojkovics, Braniszlav Mitrovics és Sztrahinja Rasovics meccs utáni értékelése.


 

Dabrowski Norbert, a ZF-Eger vezetőedzője: – Úgy érzem, hogy a hazai pálya a BL-ben sokkal jobban számít, mint a bajnokságban, és ez ma is így volt. A meccs előtt arra számítottam, hogy egy kevés gólos mérkőzés lesz, szép lassan kitudjuk nyitni, ha türelmesek maradunk elől. Muszáj is volt ezt tennünk, mivel hiányzott Hárai Balázs. Tudnunk kellett pontosan, hogy hogyan helyettesítjük. Sajnos az idei szezonban volt már ebben rutinunk, de ezt meg is oldottuk. A védekezésünkre ugyanaz mondható, mint az egész idei BL-meccseinken, hiszen kevés gólt kaptunk, illetve, ha megcsúszott a védekezés, akkor Braniszlav Mitrovics védett nagyot.

Vladimir Gojkovics, a Jadran Herceg Novi trénere: – Gratulálok az Egernek, jobbak voltak ma. Kevesebbet hibáztak, mint mi. Többször is volt lehetőségünk visszajönni a mérkőzésbe, de nem használtuk ki jól a helyzeteinket, majd az egriek elmentek három góllal. Egy ilyen jól védekező csapat ellen nehéz felállni mínusz háromról.

Braniszlav Mitrovics, az egriek csapatkapitánya: – Magabiztosabban nyertünk, mint ahogy azt előre gondoltam. Mindkét csapaton látszott a fáradtság. Az őszi találkozóhoz képest keményebben álltunk bele a meccsbe és sokkal pontosabbak voltunk elől. Amikor hazai pályán játszunk, általában jobban megy a csapatnak, ez ma is így volt és sikerült négy góllal megverni őket. Reméljük innentől a második helyről mehetünk tovább a Final Eightbe.

Sztrahinja Rasovics, az egriek pólósa: – Nagyon nehéz mérkőzésen vagyunk túl.  Tudtuk, hogy a Herceg Novi nagyon jól játszik ebben a szezonban, plusz az edzőjük jól ismer minket és felkészültek ellenünk. Nehéz volt Hárai Balázs nélkül is játszani. A sikerünk kulcsa szerintem az volt, hogy nagyon jól működött a védekezésünk, mivel csak négy gólt kaptunk.

ZF-Eger – Jadran Herceg Novi 8-4, 2018.04.18. (FOTO: Lénárt Márton)

ZF-Eger – Jadran Herceg Novi 8-4, 2018.04.18. (FOTO: Lénárt Márton)

Farczádi Balázs
(FOTO: Lénárt Márton)

Kövess minket Instagramon

Kezdjen gépelni, majd nyomjon Enter-t a kereséshez