Közös út a Fradi ellen

Várjuk a szurkolók jelentkezését a szombaton 18 órakor kezdődő FTC-vel szembeni rangadóra induló különbuszunkra.


 

Már csak három mérkőzés maradt hátra az E.ON férfi OB I-es bajnokság középszakaszából, de most jönnek az igazán izgalmas összecsapások. Az előttünk álló hétvégén a fővárosba látogat a ZF-Eger, hogy megpróbáljon visszavágni a néhány hete elszenvedett vereségéért.

Az FTC elleni találkozó tétje ráadásul nem kicsi, hiszen csak egy győzelemmel tarthatja életben az elődöntő pályaelőnyéről szóló reményeit a társaság, ezért kiemelten fontos a három pont megszerzése.

A meccs rangjának megfelelően, ezúttal is elindítjuk a szurkolói különbuszt, amelyre mostantól lehet jelentkezni, egészen csütörtök este 19 óráig. Mindezt kizárólag Fenyves Balázsnál, a +36-30-313-9993-as telefonszámon, vagy a fenyves.balazs@egerwaterpolo.hu e-mail címen lehet.

Szurkolói Klubunk tagjai ezúttal is 3.000 forintos áron vehetik igénybe az utazást, mindenki más 3.500 forintért. Az összeg tartalmazza az autóbuszos utat, illetve a bajnoki rangadó belépőjegyét. Az indulást illetően, a szokásos helyről startol a jármű, vagyis az Egri Termálfürdő Petőfi téri főbejárata elől, március 24-én, szombaton, 15.00-kor. A meccs 18 órakor kezdődik a fővárosi Komjádi-uszodában.

 

(FOTO: Lénárt Márton, archív)

Kövess minket Instagramon

Kezdjen gépelni, majd nyomjon Enter-t a kereséshez