Debrecenben folytatjuk

A fontos Bajnokok Ligája-sikert követően, ismét a bajnokságra fókuszálunk, és egyben számolunk is vissza, mert már csak négy meccs maradt az elődöntőig.


 

E.ON OB I., FÉRFIAK, KÖZÉPSZAKASZ, FELSŐHÁZ, 5. FORDULÓ

DEBRECENI VSE (8.) – ZF-EGER (3.)

DEBRECEN, MÁRCIUS 17., SZOMBAT, 19.00.

V.: RUBOS KÁROLY, BENE PÉTER.

 

Meglehetősen gyorsan sikerült „lezongorázni” az E.ON férfi OB I-es bajnokság középszakaszának első felét, múlt hét szombaton ugyanis a Szolnok otthonában elszenvedett vereség után, már csak a visszavágók vannak hátra a ZF-Eger együttesének.

Egy picit most mégis belassul a tempó, hiszen a felsőházi küzdelmek csak április közepén fejeződnek be, szóval picit visszább hagy a szerda-szombat ritmus. De még nem ezen a héten, a Spandau négygólos legyőzését követőn ugyanis Debrecen városa jelenti a szombat esti úticélt.

Emlékezhetünk, pont a DVSE elleni hazai, 16-8-as diadal indította el a pontvadászat középszakaszát, és ha már magabiztos győzelem, ugyancsak erre készülnek a sárga-kékek a hajdúsági visszavágón is. Erre minden esélyük meg is van Dabrowski Norbert és Petrovai Márton legényeinek, hiszen a szerdai BL-meccs visszaadhatott valamit abból az önbizalomból, ami kicsit talán elveszett a Tiszaligetben.

Az is jó hír, hogy sem betegség, sem pedig sérülés nem hátráltatja a társaságot, vagyis ismét legerősebb összeállításában láthatják az elutazó egri szurkolók kedvenceiket. Innentől kezdve pedig nem is lehet más a cél, mint a stabil győzelem kiharcolása, hogy egy hét múlva a Fradi elleni visszavágóra úgy lehessen felkészülni, hogy a találkozó végén tényleg visszavágásról beszélhessünk…


 

Az 5. forduló további párosításai:

2018. Március 17., szombat
17.00.: MKB-Euroleasing BVSC-Zugló – A-Híd OSC-Újbuda
19.00.: Racionet Honvéd – Szolnoki Dózsa VSC
19.00.: PannErgy Miskolci VLC – FTC PQS Waterpolo

 

(FOTO: Nemes Róbert, archív)

Kövess minket Instagramon

Kezdjen gépelni, majd nyomjon Enter-t a kereséshez